НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
23.04.2019№ 204

Про схвалення проекту рішення НКРЗІ "Про внесення зміни до пункту 10 додатку до Порядку проведення аналізу ринків певних телекомунікаційних послуг та визначення операторів, провайдерів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках таких послуг"

Відповідно до пункту 10-1 статті 18 Закону України "Про телекомунікації", підпункту 18 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1067 (1067/2011) , Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації,
ВИРІШИЛА:
1. Схвалити проект рішення НКРЗІ "Про внесення зміни до пункту 10 додатку до Порядку проведення аналізу ринків певних телекомунікаційних послуг та визначення операторів, провайдерів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках таких послуг", що додається.
2. Департаменту економічного аналізу в установленому порядку подати вказаний проект на погодження до заінтересованих державних органів.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.
В.о. Голови НКРЗІ
О. Бісюк
Додаток
до рішення
від 23.04.2019 № 204
НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
РІШЕННЯ
_____________
м. Київ
№ _______

Про внесення зміни до пункту 10 додатку до Порядку проведення аналізу ринків певних телекомунікаційних послуг та визначення операторів, провайдерів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках таких послуг

Відповідно допункту 10-1 статті 18 Закону України "Про телекомунікації" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації,
ВИРІШИЛА:
Внести зміну до пункту 10 додатку до Порядку проведення аналізу ринків певних телекомунікаційних послуг та визначення операторів, провайдерів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках таких послуг, затвердженого рішенням НКРЗІ від 11 грудня 2018 року № 640, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 січня 2019 року за № 54/33025 (z0054-19) , виклавши його в редакції, що додається.
Департаменту економічного аналізу в установленому законодавством порядку подати це рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
Це рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Голова
О. Животовський
ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Національної комісії, що здійснює державне
регулювання у сфері зв'язку та інформатизації
______________ № ________

ЗМІНА

що вноситься до пункту 10 додатку до Порядку проведення аналізу ринків певних телекомунікаційних послуг та визначення операторів, провайдерів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках таких послуг

10
Послуги транзиту трафіку у фіксованій телефонній
мережі загального користування
Фіксована
Обмежена межами дії
мережі
Оператори
телекомунікацій місцевого,
міжміського, міжнародного фіксованого та рухомого
(мобільного) зв'язку
Оператори
телекомунікацій місцевого, міжміського, міжнародного
фіксованого та рухомого (мобільного) зв'язку
Послуга транзиту трафіка між телекомунікаційними
мережами операторів телекомунікацій у фіксованій телефонній мережі
загального користування, включаючи транзит трафіка на перенесені
абонентські номери.
Ринок 10
Директор Департаменту економічного
аналізу
А. Барабін
(Текст взято з сайту НКРЗІ http://www.nkrzi.gov.ua)