ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
(Держстат)
НАКАЗ
01.11.2018 № 236

Про затвердження Методологічних положень з організації державного статистичного спостереження "Таблиця "витрати-випуск"

Відповідно до статей 13, 14 Закону України "Про державну статистику", підпункту 4 пункту 4, пункту 9 Положення про Державну службу статистики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2014 року №481 (481-2014-п) , та з метою забезпечення доступності, гласності й відкритості статистичної інформації, її джерел і методології складання
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити схвалені Комісією з питань удосконалення методології та звітної документації Державної служби статистики України Методологічні положення з організації державного статистичного спостереження Таблиця "витрати-випуск"(далі - Методологічні положення), що додаються (v0236832-18F1) .
2. Департаменту національних рахунків та макроекономічної статистики (Нікітіна І. М.):
1) здійснювати методологічне та організаційне керівництво щодо застосування на практиці Методологічних положень, затверджених цим наказом;
2) надати протягом трьох робочих днів департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О. А.) цей наказ в електронному форматі для оприлюднення на офіційному веб-сайті Держстату.
3. Департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О. А.) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті Держстату протягом трьох робочих днів після отримання його електронної версії.
4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного комітету статистики України від 31 липня 1998 року №267 "Про затвердження Методики складання міжгалузевого балансу в основних цінах".
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Жук І. М.
Головa
І. Є. Вернер
(Текст взято з сайту Держстату України http://www.ukrstat.gov.ua)