НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
25.09.2018 № 508

Про прийняття за основу проекту рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації "Про внесення змін до Положення про вимірювання параметрів телекомунікаційних мереж з метою здійснення державного нагляду у сфері телекомунікацій"

Відповідно до статті 19 Закону України "Про телекомунікації" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,
ВИРІШИЛА:
1. Прийняти за основу проект рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації "Про внесення змін до Положення про вимірювання параметрів телекомунікаційних мереж з метою здійснення державного нагляду у сфері телекомунікацій", що додається*.
2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу, з дня його оприлюднення до 31 жовтня 2018 року.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.
* Додаток відсутній в БД. Додатково див. на сайті: http://www.nkrzi.gov.ua
Голова НКРЗІ
О. Животовський
(Текст взято з сайту НКРЗІ http://www.nkrzi.gov.ua)