НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
РІШЕННЯ
від 5 жовтня 2017 року N 1841

Про відмову у видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 87,9 МГц у смт Риковому Херсонської обл.

З урахуванням рішення від 29.06.2017 N 1026 "Про затвердження конкурсних умов", Національна рада рішенням від 29.06.2017 N 1027 оголосила конкурс на отримання ліцензії на мовлення з використанням вільних радіоканалів.

Оголошення про конкурс опубліковано 05.07.2017 у газеті "ГОЛОС УКРАЇНИ" N 121(6626) та у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Національної ради www.nrada.gov.ua.

До Національної ради на участь у конкурсі на отримання ліцензії на мовлення з використанням частоти 87,9 МГц у смт Риковому Херсонської обл. було подано 2 заяви від: КП "МГПКО "СЕЛИЩКОМУНГОСП", смт Рикове Генічеського району Херсонської обл. (позивні в заяві не вказані); ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "ГОВЕРЛА", м. Львів ("Дуже радіо").

Національна рада відповідно до передбаченої статтею 25 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" процедури провела конкурс на отримання ліцензії на мовлення з використанням частоти 87,9 МГц у смт Риковому Херсонської обл. та визначила його переможця.

Переможцем конкурсу визначено КП "МГПКО "СЕЛИЩКОМУНГОСП", смт Рикове Генічеського району Херсонської обл. (позивні в заяві не вказані).

Відповідно до частини першої статті 30 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", при проведенні конкурсу на видачу ліцензії на мовлення підставою для відмови у видачі ліцензії є перемога іншого заявника за результатами конкурсного відбору.

Розглянувши заяву ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "ГОВЕРЛА", м. Львів ("Дуже радіо"), Національна рада вважає за необхідне відмовити цій компанії у видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 87,9 МГц у смт Риковому Херсонської обл.

Керуючись частиною першою статті 30 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", Національна рада вирішила:

1. На підставі частини першої статті 30 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", відмовити ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "ГОВЕРЛА", м. Львів ("Дуже радіо"), у видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 87,9 МГц у смт Риковому Херсонської обл.

2. Управлінню організаційного та документального забезпечення протягом п'яти днів після протокольного оформлення підсумків конкурсу повідомити ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "ГОВЕРЛА", м. Львів ("Дуже радіо"), про це рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної ради С. Костинського.

 

Голова Національної ради

Ю. Артеменко

Відповідальний секретар

О. Ільяшенко