Указ
Президента України

Про делегацію України для участі у Щорічній зустрічі експертів держав - учасниць Протоколу V до Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію, і доповненого Протоколу II до названої Конвенції

1. Утворити делегацію України для участі у Щорічній зустрічі експертів держав - учасниць Протоколу V до Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію (995_266) , і доповненого Протоколу II (995_310) до названої Конвенції (22 - 23 серпня 2019 року в м. Женева, Швейцарська Конфедерація), в такому складі:
КЛИМЕНКО
Юрій Аркадійович
-
Постійний Представник України при Відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві, глава делегації
ДЕМЧЕНКО
Денис Русланович
-
перший секретар Постійного Представництва України при Відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві
КОВАЛЕНКО
Володимир Тихонович
-
головний консультант Головного департаменту з питань національної безпеки та оборони Адміністрації Президента України
ПОКУШАЛОВ
Андрій Вячеславович
-
перший заступник начальника Департаменту вибухотехнічної служби Національної поліції України
ТКАЧУК
Сергій Олександрович
-
головний фахівець відділу організації піротехнічних робіт управління організації піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Державної служби України з надзвичайних ситуацій
ЧОРНИЙ
Юрій Леонідович
-
заступник начальника відділу протимінної діяльності Управління екологічної безпеки та протимінної діяльності Міністерства оборони України.
2. Делегації України під час Щорічної зустрічі експертів держав - учасниць Протоколу V до Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію (995_266) , і доповненого Протоколу II (995_310) до названої Конвенції взяти участь у заходах відповідно до вказівок, затверджених Міністерством закордонних справ України.
3. Кабінету Міністрів України вирішити питання щодо фінансового забезпечення участі делегації України в роботі Щорічної зустрічі експертів держав - учасниць Протоколу V до Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію (995_266) , і доповненого Протоколу II (995_310) до названої Конвенції.
Президент України
В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ
м. Київ
19 липня 2019 року
№ 528/2019