НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
05.03.2019 № 107

Про розгляд проекту наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України "Про затвердження типових форм документів у сфері державного ринкового нагляду і державного контролю продукції"

Розглянувши проект наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України "Про затвердження типових форм документів у сфері державного ринкового нагляду і державного контролю продукції", надісланий листом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 15.02.2019 № 3633-06/6778-03, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,
ВИРІШИЛА:
1. Погодити проект наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України "Про затвердження типових форм документів у сфері державного ринкового нагляду і державного контролю продукції" без зауважень.
2. Департаменту державного нагляду у встановленому порядку забезпечити направлення відповіді до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.
Голова НКРЗІ
О. Животовський
(Текст взято з сайту НКРЗІ http://www.nkrzi.gov.ua)