НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
26.12.2018 № 672

Про розгляд проекту наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України "Про затвердження Вимог щодо рівня якості послуг рухомого (мобільного) зв’язку"

Розглянувши проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України "Про затвердження Вимог щодо рівня якості послуг рухомого (мобільного) зв’язку" надісланий на повторне погодження листом від 11.12.2018 № 16/03/01-2352 та відповідно до статті 18 Закону України "Про телекомунікації", Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1067 (1067/2011) , Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:
1. Погодити проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України "Про затвердження Вимог щодо рівня якості послуг рухомого (мобільного) зв’язку", із пропозиціями до нього.
2. Департаменту державного нагляду в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.
Голова НКРЗІ
О.Животовський
(Текст взято з сайту НКРЗІ http://www.nkrzi.gov.ua)