НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ
ПОСТАНОВА
27.11.2018 № 1560

Про підписання Додаткової угоди до Договору про субкредитування підприємства "Нововолинськводоканал" житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради у межах Угоди про Позику "Другий проект розвитку міської інфраструктури"

Відповідно до Закону України "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" (1540-19) , Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (v0307874-17) , затверджених постановою НКРЕКП від 22 березня 2017 року № 307, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Схвалити Додаткову угоду про внесення змін до Договору про субкредитування між Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Нововолинською міською радою, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, та підприємством "Нововолинськводоканал" житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради від 03 травня 2017 року № 13010-05/68 про використання Позики, що надається Україні Міжнародним банком реконструкції та розвитку (Угода про позику "Другий проект розвитку міської інфраструктури"), від 26 травня 2014 року № 8391-UA.
2. Уповноважити Голову НКРЕКП Кривенко О.О. підписати зазначену Додаткову угоду про внесення змін до Договору про субкредитування.
Голова НКРЕКП
О. Кривенко