МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
30.10.2018 N 1969

Про впровадження в тестовому режимі оцінки знань та вмінь за навчально-тренувальними програмами з домедичної допомоги

Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (267-2015-п) та з метою забезпечення проведення належного оцінювання знань та вмінь осіб, які пройшли підготовку з надання домедичної допомоги та для виконання навчальних програм затверджених наказом Міністерством охорони здоров'я від 29 березня 2017 року № 346 (v0346282-17) "Про удосконалення підготовки з надання домедичної допомоги осіб, які не мають медичної освіти" в частині проходження слухачами тестового іспиту та іспиту на володіння практичними навичками.
НАКАЗУЮ:
1. Державній організації "Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямів підготовки "Медицина і "Фармація" при Міністерстві охорони здоров'я України" в тестовому режимі забезпечити:
1) проведення тестового іспиту за навчально-тренувальними програмами з домедичної допомоги затверджених наказом Міністерством охорони здоров'я від 29 березня 2017 року № 346 (v0346282-17) "Про удосконалення підготовки з надання домедичної допомоги осіб, які не мають медичної освіти";
2) надання Державному підприємству "Агенція екстреної медицини" інформації про результати складання іспиту в десятиденний термін від дати проведення іспиту.
2. Державному підприємству "Агенція екстреної медицини" у тестовому режимі забезпечити проведення іспиту на володіння практичними навичками за навчально-тренувальними програмами з домедичної допомоги затверджених наказом Міністерством охорони здоров'я від 29 березня 2017 року № 346 (v0346282-17) "Про удосконалення підготовки з надання домедичної допомоги осіб, які не мають медичної освіти".
3. Рекомендувати керівникам закладів визначених виконавцями державного замовлення на підготовку та підвищення кваліфікації осіб з надання домедичної допомоги сприяти проходженню особами, які завершили навчально-тренувальні програми тестових іспитів які проводяться організаціями визначених пунктами 1 та 2 цього наказу.
4. Визначити термін дії тестового режиму оцінки знань та вмінь за навчально-тренувальними програмами з домедичної допомоги в один рік.
3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Лінчевського О.В.
В.о. Міністра
У. СУПРУН
(Текст взято з сайту МОЗ України http://www.moz.gov.ua)