МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
НАКАЗ
06.02.2018 № 139

Про реорганізацію державного підприємства "Український центр з питань сертифікації та захисту прав споживачів"

( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі № 1226 від 30.08.2018 (v1226731-18) )
Відповідно до статей 104, 106, і 107 Цивільного кодексу України (435-15) , Законів України "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" (755-15) та протоколу № 1 від 17.01.2018 робочої наради з визначення можливих шляхів поновлення діяльності органів із сертифікації колісних транспортних засобів, діяльність яких була припинена рішеннями Мінінфраструктури, та обговорення можливих шляхів вирішення проблемних питань та мінімізації ризиків для забезпечення сталого розвитку діяльності державного підприємства "Український центр з питань сертифікації та захисту прав споживачів" у сфері оцінки відповідності під головуванням заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Бровченка Ю.П. НАКАЗУЮ:
1. Реорганізувати державне підприємство "Український центр з питань сертифікації та захисту прав споживачів" (далі ДП "УКРЦПСЗПС") (вул. Терьохіна, 8-а, м. Київ, 04080, код згідно з ЄДРПОУ 03363708) шляхом приєднання його до державного підприємства "Київський обласний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" (далі - ДП "Київоблстандартметрологія") (вул. Січневого прориву, 84, м. Біла Церква, Київська обл., 09113, код згідно з ЄДРПОУ 02568087).
2. Утворити комісію з реорганізації ДП "УКРЦПСЗПС" (далі - комісія з реорганізації) у складі згідно з додатком.
3. Призначити головою комісії з реорганізації Пивоварчик Жанну Валентинівну - заступника генерального директора ДП "Київоблстандартметрологія".
4. Голові комісії з реорганізації Пивоварчик Ж.В.:
4.1. Забезпечити подання в триденний строк державному реєстратору документів для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (далі - Єдиний державний реєстр) запису про припинення ДП "УКРЦПСЗПС" шляхом реорганізації та про персональний склад комісії з його реорганізації.
4.2. Протягом трьох робочих днів з дати оприлюднення повідомлення про внесення рішення до Єдиного державного реєстру запису щодо прийняття рішення про припинення ДП "УКРЦПСЗПС" шляхом реорганізації письмово повідомити кредиторів, що строк заявлення ними вимог до ДП "УКРЦПСЗПС" становить три місяці з дати оприлюднення повідомлення.
4.3. Попередити працівників ДП "УКРЦПСЗПС" про можливе наступне звільнення та запропонувати їм роботу в установленому законодавством порядку.
4.4. Здійснити інвентаризацію майна ДП "УКРЦПСЗПС".
4.5. Після закінчення строку для пред'явлення вимог кредиторів та задоволення чи відхилення цих вимог скласти передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань ДП "УКРЦПСЗПС", стосовно всіх його кредиторів та боржників, уключаючи зобов'язання, що оспорюються сторонами, та в десятиденний строк подати його на затвердження до Мінекономрозвитку.
4.6. Подати державному реєстратору документи, передбачені статтею 17 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" (755-15) для проведення державної реєстрації припинення ДП "УКРЦПСЗПС".
4.7. Протягом трьох робочих днів з дати внесення запису до Єдиного державного реєстру про припинення ДП "УКРЦПСЗПС" подати Мінекономрозвитку відповідні підтверджуючі документи про виключення ДП "УКРЦПСЗПС" з Єдиного державного реєстру.
4.8. Ужити інших передбачених законодавством заходів, пов'язаних з реорганізацією ДП "УКРЦПСЗПС".
4.9. Заходи з припинення ДП "УКРЦПСЗПС" завершити до 31.10.2018.
( Підпункт 4.9 пункту 4 із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі № 1226 від 30.08.2018 (v1226731-18) )
4.10. Прийняти установчі документи ДП "УКРЦПСЗПС" (Статут, свідоцтво про реєстрацію тощо), печатки і штампи, бухгалтерські та інші документи, у тому числі ті, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню.
5. Установити, що ДП "Київоблстандартметрологія" є правонаступником усіх майнових і немайнових прав і обов'язків ДП "УКРЦПСЗПС".
6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Перший
віце-прем'єр-міністр України -
Міністр економічного розвитку
і торгівлі України
С.І. Кубів
Додаток
до наказу Міністерства
економічного розвитку
і торгівлі України
06.02.2018 № 139

СКЛАД

комісії з реорганізації державного підприємства "Український центр з питань сертифікації та захисту прав споживачів"

ПИВОВАРЧИК
Жанна Валентинівна
-
заступник генерального директора ДП "Київоблстандартметрологія", голова комісії, ідентифікаційний номер
Члени комісії:
МАЛАШОК
Михайло Михайлович
-
заступник директора департаменту управління державною власністю - начальник управління діяльності суб'єктів господарювання, підпорядкованих Міністерству, Мінекономрозвитку, ідентифікаційний номер
БОНДАРЕНКО
Оксана Олександрівна
-
головний спеціаліст відділу планування та аналізу фінансово-господарської діяльності управління діяльності суб'єктів господарювання, підпорядкованих Міністерству, департаменту управління державною власністю Мінекономрозвитку, ідентифікаційний номер
ВИСОЦЬКИЙ
Олександр Миколайович
-
заступник начальника відділу реорганізації та майнових відносин управління діяльності суб'єктів господарювання, підпорядкованих Міністерству, департаменту управління державною власністю Мінекономрозвитку, ідентифікаційний номер
БАБЕНКО
Світлана Юріївна
-
головний економіст ДП "Київоблстандартметрологія", ідентифікаційний номер
ДЕМ'ЯНОВА
Юлія Леонідівна
-
головний юрисконсульт ДП "Київоблстандартметрологія", ідентифікаційний номер
КОНДРАТЕНКО
Віталія Андріївна
-
заступник головного бухгалтера ДП "Київоблстандартметрологія", ідентифікаційний номер
КШАНОВСЬКА
Тетяна Валеріївна
-
начальник відділу випробувань ДП "Київоблстандартметрологія", ідентифікаційний номер.
Директор департаменту
управління
державною власністю
Р.В. Кропивницький
( Текст взято з сайту Мінекономрозвитку України http://www.me.gov.ua )