МІНІСТЕРСТВОЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
НАКАЗ
03.08.2018 № 405/133

Про передачу державного майна

Керуючись Законом України "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) ; постановою Кабінету Міністрів України від21.09.1998 №1482 "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" (1482-98-п) ; за згодою Державної служби України з надзвичайних ситуацій (лист від05.06.2018 № 03-8450/212); з метою підвищення ефективності використання державного майна,
НАКАЗУЄМО:
1. Передати зі сфери управління Міністерства енергетики та вугільної промисловості України з балансу ДП "НАЕК "Енергоатом" до сфери управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій на баланс Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області засоби індивідуального захисту органів дихання і зору "Апарат РА-92" у кількості 55 одиницьзагальною первісною вартістю 417725,00 (чотириста сімнадцять тисяч сімсот двадцять п'ять) гривень, які обліковуються на балансі ДП "НАЕК "Енергоатом", згідно з додатком до цього наказу.
2. Державній службі України з надзвичайних ситуацій створити комісію з питань передачі майна (далі - Комісія) за участі представників ДП "НАЕК "Енергоатом" та Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.
3. Комісії у місячний термін здійснити передачу майна, зазначеного у пункті 1 цього наказу, у порядку, визначеному чинним законодавством, та післязатвердження Державною службою України з надзвичайних ситуацій актаприймання-передачі - надати один примірник акта до Міністерства енергетики та вугільної промисловості.
4. Контроль за виконанням цього наказу залишаємо за собою.
Міністр енергетики та вугільної
промисловості України
І. Насалик
Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій
М. Чечоткін
Джерело інформаціі: http://mpe.kmu.gov.ua