ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
НАКАЗ
26.06.2018 № 376
(з основної діяльності)

Про проведення квартальної перевірки наявності секретних документів та інших матеріальних носіїв секретної інформації у Режимно-таємному секторі та Секторі мобілізаційної роботи

Відповідно до вимог пункту 434 Порядку організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2013 р. № 939, для проведення квартальної перевірки наявності усіх вхідних та підготовлених документів, а також інших матеріальних носіїв секретної інформації з грифом секретності "Цілком таємно" і "Таємно", взятих на облік протягом IІ кварталу 2018 рокуу Режимно-таємному секторі та Секторі мобілізаційної роботи,
НАКАЗУЮ:
1. Утворити Комісію для проведення квартальної перевірки наявності усіх вхідних та підготовлених документів, а також інших матеріальних носіїв секретної інформації з грифом секретності "Цілком таємно" і "Таємно", взятих на облік протягом IІ кварталу 2018 року у Режимно-таємному секторі та Секторі мобілізаційної роботи (далі - Комісія), і затвердити її склад, що додається.
2. Комісії у термін з 2 по 13 липня 2018 року перевірити проходження (отримання, відправлення, розмноження та знищення) секретних документів, у тому числі мобілізаційних, протягом ІІ кварталу 2018 року, звірити реєстраційні дані з фактичною наявністю секретних документів та інших матеріальних носіїв секретної інформації за ІІ квартал 2018 року, про що скласти акт увстановленому порядкуіподати йогона затвердження Голові ДСНС до 17 липня 2018 року.
3. Голові Комісії забезпечити проведення перевірки у Режимно-таємному секторі та Секторі мобілізаційної роботи, затвердити розподіл завдань між членами Комісії за напрямками їх роботи у вищезазначених підрозділах.
4. Керівникам департаментів та інших самостійних структурних підрозділів апарату ДСНС, фахівці яких залучаються до проведення зазначеної перевірки, забезпечити їх участь у роботі підкомісій у визначений термін.
5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
М. Чечоткін
Джерело інформаціі: http://www.dsns.gov.ua