МІНІСТЕРСТВО ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
НАКАЗ
15.06.2018 № 326

Про початок здійснення покладених на Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції функцій і повноважень

Відповідно до підпункту 2 пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 № 644 "Деякі питання упорядкування структури Секретаріату Кабінету Міністрів України, апарату міністерств та інших центральних органів виконавчої влади" (644-2017-п) , наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 14.06.2018 № 325 "Про уведення в дію структури та штатного розпису апарату Міненерговугілля"
НАКАЗУЮ:
1. Розпочати здійснення Директоратом стратегічного планування та європейської інтеграції (далі - Директорат) повноважень і функцій, покладених на нього відповідно до Положення про Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції, затвердженого в.о. державного секретаря - директором Департаменту забезпечення комунікацій та організаційної роботи Ю. Підкоморною від 15 вересня 2017 року.
2. Директорату в місячний термін в установленому порядку з метою уникнення дублювання функцій внести узгоджені заінтересованими структурними підрозділами апарату міністерства пропозиції щодо переліку функцій і процедур закріплених за цими структурними підрозділами, які будуть передані Директорату.
3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Державний секретар
М. Немчинов
Джерело інформаціі: http://mpe.kmu.gov.ua