МІНІСТЕРСТВО ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
21.05.2018 № 230

Про затвердження Протоколу № 122 засідання Комісії для розгляду звернень перевізників та прийняття рішень про відкриття, закриття, внесення змін до функціонуючого маршруту, продовження дії дозволу на регулярних міжнародних автомобільних маршрутах загального користування

Відповідно до абзацу другого пункту 1.5 глави 1 Порядку організації регулярних, нерегулярних і маятникових перевезень пасажирів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні, затвердженого наказом Міністерства транспорту України від 09 лютого 2004 р. № 75 (z0759-04) , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 червня 2004 р. за № 759/9358,
наказую:
1. Затвердити Протокол № 122 засідання Комісії для розгляду звернень перевізників та прийняття рішень про відкриття, закриття, внесення змін до функціонуючого маршруту, продовження дії дозволу па регулярних міжнародних автомобільних маршрутах загального користування, що додається.
2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Міністр
В. ОМЕЛЯН
ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Міністерства інфраструктури
від 21.05.2018№ 230

ПРОТОКОЛ № 122

засідання Комісії для розгляду звернень перевізників та прийняття рішень про відкриття, закриття, внесення змін до функціонуючого маршруту, продовження дії дозволу на регулярних міжнародних автомобільних маршрутах загального користування

14.05.2018 м. Київ
Присутні члени Комісії для розгляду звернень перевізників та прийняття рішень про відкриття, закриття, внесення змій до функціонуючого маршруту, продовження дії дозволу на регулярних міжнародних автомобільних маршрутах загального користування (далі - Комісія) у складі: голови Комісії Кубальської-Колтунович С. С. та членів комісії: Дубаса Р. І., Лущая Ю. В., Корженівської І. С., Дробот Ю. С., Хмарського С. Г., Главацького П. В.
Порядок денний:
1. Про вступне слово голови Комісії Кубальської-Колтунович С.С.
2. Про доповідь голови Комісії Кубальської-Колтунович С. С. за матеріалами звернень, поданих на розгляд Комісії,
Питання 1,
СЛУХАЛИ:Кубальську-Колгунович С. С., яка представила усіх членів Комісії згідно з наказом Міністерства інфраструктури України від 15.09.2015 № 365 «Про затвердження складу Комісії для розгляду звернень перевізників та прийняття рішень про відкриття, закриття, внесення змін до функціонуючого маршру ту, продовження дії дозволу на регулярних міжнародних автомобільних маршрутах загального користування» (у редакції наказу Міністерства інфраструктури України від 06.02.2018 № 46) і зазначила, шо засідання проводиться відповідно до наказу Міністерства транспорту України від 09.02.2004 № 75 (z0759-04) «Про затвердження Порядку організації регулярних, нерегулярних і маятникових перевезень пасажирів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22.06.2004 за № 759/9358 (z0759-04) (далі - Порядок).
Питання 2.
1. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович C. C., яка оголосила заяву перевізника ФОП Коваль В. М. з паритетними партнерами - чеськими перевізниками Musil Tour зрої s.r.о. та D.M.D. Group spol.s.r.o. про внесення змін до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЛЬВІВ - ЛІБЕРЕЦЬ в частині зміни розкладу руху та перевізника, а саме, виключення чеського паритетного партнера Musil Tour spol s.r.o., що здійснюється в межах дії наданого дозволу до 27.04.2020.
По пункту 1 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно. ВИРІШИЛИ:внести зміни до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЛЬВІВ - ЛІБЕРЕЦЬ в частині зміни розкладу руху та перевізника, а саме, виключення чеського паритетного партнера Musil Tour spol s.r.o. та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 1 ).
2. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С. С.. яка оголосила звернення Міністерства економіки і інфраструктури Республіки Молдова про внесення змін до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЧЕРНІВЦІ - УНГЕНЬ в частині зміни розкладу руху, а саме, зміни пункту прибуття на БЄЛЬЦІ, та схеми маршруту для здійснення перевезень без паритету, що здійснюється в межах дії наданого дозволу до 06.07.2019.
По пункту 2 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ:внести зміни до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЧЕРНІВЦІ УНГЕНЬ в частині зміни розклад)- руху, а саме, зміни пункту прибуття на БЄЛЬЦІ, та схеми маршруту та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 2).
3. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С. С., яка оголосила заяви перевізників ТДВ "Нововолинське АТП-10708" та ТДВ "Ковельське АТП" з паритетним партнером - польським перевізником Р.Р.Н.U. ТRАNS-SERVACE Sр. z о. о. про внесення змін до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЗАПОРІЖЖЯ - ЩЕЦИН в частині зміни розкладу руху та схеми маршруту, що здійснюється в межах дії наданого дозволу до 25.05.2019.
По пункту 3 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ:внести зміни до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЗАПОРІЖЖЯ - ЩЕЦИН в частині зміни розкладу руху та схеми маршруту та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 3).
4. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С. С., яка оголосила заяву перевізника ТОВ "Юніверс" з паритетним партнером - польським перевізником МІLLА SРОLDZIELNIAw Lesznie про закриття регулярного міжнародного автомобільного маршруту ДНІПРО - ЛЕШНО.
По пункту 4 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ: закрити регулярний міжнародний автомобільний маршрут ДНІПРО - ЛЕШНО.
5. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С.С., яка оголосила заяву перевізника ТОВ "Юніверс" з паритетним партнером - польським перевізником OPENLINE Sp. z о. о. про внесення змін до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту КИЇВ - ГДАНСЬК в частині зміни розкладу руху, схеми маршруту та перевізника, а саме, зміни польського паритетного партнера OPENLINE Sp. z о. о. па UNIVERSE Sp.z о.о., що здійснюється в межах дії наданою дозволу до 01.07.2019.
По пункту 5 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ:внести зміни до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту КИЇВ - ГДАНСЬК в частині зміни розкладу руху, схеми маршруту та перевізника, а саме, зміни польського паритетного партнера OPENLINE Sp. z о. о на UNIVERSE Sp.z о.о. та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 4).
6. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С. С.. яка оголосила заяву перевізника TОВ "Юніверс" з паритетним партнером - польським перевізником UNIVERSE Sp. z о. о. про внесення змін до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЗАПОРІЖЖЯ -СВІНОУЙСЬЦЕ в частині зміни розкладу руху.
По пункту 6 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ:внести зміни до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЗАПОРІЖЖЯ СВІНОУЙСЬЦЕ в частині аміни розкладу руху та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 5).
7. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович C. C., яка оголосила заяву перевізника ТОВ "Юнас" з паритетним партнером - польським перевізником "AGAT" В.U.U. про внесення змін до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЗАПОРІЖЖЯ ПОЗНАНЬ в частині зміни розкладу руху, що здійснюється в межах дії наданого дозволу до 22.05.2020.
По пункту 7 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ:внести зміни до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЗАПОРІЖЖЯ - ПОЗНАНЬ в частині зміни розкладу руху та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 6).
8. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С. С.. яка оголосила заяву перевізника ПП "КОЛЛМІ" з паритетним партнером італійським перевізником S.А.Р. s.r.l. про продовження дії дозволу регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЛУЦЬК - НЕАПОЛЬ.
По пункту 8 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ: продовжити дію дозволу регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЛУЦЬК - НЕАПОЛЬ строком на п'ять років та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 7).
9. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С. С., яка оголосила заяву перевізника ТДВ "АТП 10706" з паритетним партнером - білоруським перевізником ВАГ "Брестський автобусний парк" про внесення змін до функціонування регулярною міжнародного автомобільного маршруту ЛЬВІВ - БРЕСТ в частині зміни розкладу руху, що здійснюється в межах дії наданого дозволу до 09.07.2020.
По пункту 9 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ:внести зміни до функціонування регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЛЬВІВ - БРЕСТ в частині зміни розкладу руху та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 8).
10. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтуновим С. С., яка оголосила звернення Міністерства економіки і інфраструктури Республіки Молдова про продовження дії дозволу регулярного міжнародного автомобільного маршруту АНАНЬЇВ - КИШИНІВ.
По пункту і 0 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ: продовжити дію дозволу регулярного міжнародного автомобільного маршруту АНАНЫВ - КИШИНІВ строком на п'ять років та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 9).
11. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську- Колтунович С. С.. яка оголосила звернення Міністерства економіки і інфраструктури Республіки Молдова про продовження дії дозволу регулярного міжнародного автомобільного маршруту БАЛТА - КИШИНІВ.
По пункту 11 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ: продовжити дію дозволу регулярного міжнародного автомобільного маршруту БАЛТА - КИШИНІВ строком на п'ять років та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 10).
12. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтуновим C. C., яка оголосила заяву перевізника ТОВ "Бурак-Тревел" з паритетним партнером - польським перевізником Р.В. І U.Т. "РОLONINY" щодо відкриття регулярного міжнародного автомобільного маршруту ХАРКІВ - ПЕРЕМИШЛЬ.
По пункту 12 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ: відкрити регулярний міжнародний автомобільний маршрут ХАРКІВ - ПЕРЕМИШЛЬ та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 11).
13. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович C. C., яка оголосила заяву перевізника ТОВ "Аквітанія-Люке" з паритетним партнером - польським перевізником Tomasz Porebny щодо відкритій регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЗАПОРІЖЖЯ - ЩЕЦИН.
По пункту 13 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ: відкрити регулярний міжнародний автомобільний маршрут ЗАПОРІЖЖЯ - ЩЕЦИН та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 12).
14. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С. С.. яка оголосила заяву перевізника ТОВ "Транс Турлайне" з паритетним партнером -італійським перевізником Di Passio Tour S.r.l. щодо відкриття регулярного міжнародного автомобільного маршруту КИЇВ - ЛАТІНА.
По пункту 14 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ:відхилити заяву ТОВ "Транс Турлайнс" щодо відкриття регулярного міжнародного автомобільного маршруту КИЇВ - ЛАТІНА на підставі абзацу другого підпункту 3.1.4 пункту 3.1 глави 3 Порядку.
15. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С. С.. яка оголосила заяву перевізника ФОН Стецик Т. В. з паритетним партнером - польським перевізником Ideal Travel щодо відкриття регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЗАПОРІЖЖЯ - ГОЖУВ ВЕЛЬКОПОЛЬСЬКИЙ.
По пункту 15 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ:відкрити регулярний міжнародний автомобільний маршрут ЗАПОРІЖЖЯ - ГОЖУВ ВЕЛЬКОПОЛЬСЬКИЙ та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 13).
16. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С. С., яка оголосила заяву перевізника ТОВ "Транстемпо" з паритетними партнерами - литовськими перевізниками UAB "KAUTRA" та UAB "Tolimojo keleivinio transporto kompanija" щодо відкриття регулярного міжнародного автомобільного маршруту КИЇВ - ВІЛЬНЮС.
По пункту 16 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ: відкрити регулярний міжнародний автомобільний маршрут КИЇВ - ВІЛЬНЮС та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 14),
17. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович C. C., яка оголосила заяву перевізника ТОВ "Транстемпо" з паритетними партнерами - литовськими перевізниками UAB "KALTRA" та UAB "Tolimojo keleivinio transporto kompanija" та польським перевізником Biacomex S.A. щодо відкриття регулярного міжнародного автомобільного маршруту ЛЬВІВ - ВІЛЬНЮС.
По пункту 17 питання 2 Порядки денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ:відкрити регулярний міжнародний автомобільний маршрут ЛЬВІВ - ВІЛЬНЮС та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідних дозволів (додаток 15).
18. СЛУХАЛИ: голову Комісії Кубальську-Колтунович С. С., яка оголосила заяву перевізника ПП "Модультранс" з паритетним партнером - польським перевізником МODULTRANS Sр. z. о. о. щодо відкриття регулярного міжнародного автомобільного маршруту КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІKЬСЬКИЙ -БИДГОІЦ.
По пункту 18 питання 2 Порядку денного голосували одноголосно.
ВИРІШИЛИ:відкрити регулярний міжнародний автомобільний маршрут КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ - БИДГОЩ та рекомендувати Укртрансбезпеці забезпечити видачу відповідник дозволів (додаток 16).
Голова Комісії:
C. C. КУБАЛЬСЬКА-КОЛТУНОВИЧ
Р.І. ДУБАС
П. В. ГЛАВАЦЬКИЙ
Ю. С. ДРОБОТ
С.Г. ХМАРСЬКИЙ
І. Є. КОРЖЕНІВСЬКА
Ю.В. ЛУЩАЙ
Джерело інформаціі: http://mtu.gov.ua