МІНІСТЕРСТВО ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
29.03.2018 № 147

Про підвищення кваліфікації

Відповідно до Закону України "Про державну службу" (3723-12) та на виконання плану-графіка підвищення рівня володіння державною мовою державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування у Всеукраїнському центрі підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування у 2018 році, затвердженого Національним агентством України з питань державної служби 22 січня 2018 р.,
наказую:
1. НАПРАВИТИ з 02.04.2018 по 06.04.2018 на підвищення кваліфікації за тематичним короткостроковим семінаром "Ділова українська мова в публічному управлінні":
МАРУСИЧЕНКА Олега Вікторовича - головного спеціаліста відділу корпоративного управління Департаменту управління об’єктами державної влади;
МЕЛЬНИК Марту Сергіївну - начальника відділу координації та протоколу Департаменту міжнародного співробітництва;
ПРИМЕНКО Світлану Петрівну - головного спеціаліста відділу розвитку міського електричного транспорту Департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень.
2/ Слухачам прибути до Всеукраїнського центру підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування за адресою: м. Київ, вул. Шепелева, 3-а.
3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Державний секретар
А. Галущак
Джерело інформаціі: http://mtu.gov.ua