ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
НАКАЗ
20.02.2018 № 122
(з основної діяльності)

Про внесення змін до Порядку щодо організації планування роботи у системі Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Відповідно до Положення про Державну службу України з надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 р. № 1052 (1052-2015-п) , наказу МВС України від 14.11.2016 № 1208 "Про затвердження Інструкції з організації планування в Міністерстві внутрішніх справ України" та з метою забезпечення комплексного підходу до планування діяльності
НАКАЗУЮ:
1. Внести до Порядку щодо організації планування роботи у системі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, затвердженого наказом ДСНС від 28.11.2017 № 640, такі зміни:
абзаци другий та третій пункту 4 розділу V викласти у такій редакції:
"План роботи на рік (квартал) підрозділу центрального підпорядкування готується структурним підрозділом або фахівцем, відповідальним за організацію та планування роботи підрозділу центрального підпорядкування, підписується першим заступником (заступником) керівника підрозділу центрального підпорядкування, затверджується керівником підрозділу центрального підпорядкування та погоджується відповідальним структурним підрозділом апарату ДСНС, за напрямком діяльності згідно з Переліком відповідальних структурних підрозділів апарату ДСНС за підприємства, установи, організації сфери управління ДСНС України, затвердженого відповідним наказом ДСНС (далі - Підрозділ апарату ДСНС).
Плани роботи підрозділу центрального підпорядкування на рік надсилаються на погодження до Підрозділу апарату ДСНС до 20 грудня року, що передує передбаченому Планом, у друкованому та електронному вигляді. Копії планів на квартал надсилаються для врахування у роботі до Підрозділу апарату ДСНС до 1 числа місяця поточного кварталу. Моніторинг виконання річного та квартального планів роботи підрозділу центрального підпорядкування надається до Підрозділу апарату ДСНС до 10 числа першого місяця, наступного за звітним кварталом.".
2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
М. Чечоткін
Джерело інформаціі: http://www.dsns.gov.ua