НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
РІШЕННЯ
25.01.2018 № 77

Про залишення заяви без розгляду та недопущення ПП "СТУДІЯ КАЛИНА", м. Новоград-Волинський Житомирської обл., до конкурсу на отримання ліцензії на мовлення на вільних місцевих (регіональних) каналах мовлення багатоканальної телемережі МХ-5 стандарту DVB-T2 (MPEG 4) у м. Новоград-Волинському Житомирської обл.

На участь у конкурсі на отримання ліцензії на мовлення на вільних місцевих (регіональних) каналах мовлення багатоканальної телемережі МХ-5 стандарту DVB-T2 (MPEG 4) у м. Новоград-Волинському Житомирської обл., оголошеному Національною радою рішенням від 21.09.2017 № 1741 та опублікованому 04.10.2017 у газеті "ГОЛОС УКРАЇНИ" № 184 (6689) та у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Національної ради www.nrada.gov.ua, надійшла заява ПП "СТУДІЯ КАЛИНА", м. Новоград-Волинський Житомирської обл. ("СК").
Пакет документів подано без здійснення грошового внеску під конкурсну гарантію на участь у конкурсі на отримання ліцензії на мовлення на вільних місцевих (регіональних) каналах мовлення багатоканальної телемережі МХ-5 стандарту DVB-T2 (MPEG 4) у м. Новоград-Волинському Житомирської обл.
Згідно з частиною другою статті 26 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" конкурсна гарантія є обов’язковою умовою для участі в конкурсі.
Відповідно до конкурсних умов, затверджених рішенням Національної ради від 21.09.2017 № 1740 (v1740295-17) , грошовий внесок під конкурсну гарантію сплачується до завершення прийому документів, а саме до 04 грудня 2017 року.
Також, згідно з частиною дев’ятою статті 24 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" при проведенні конкурсу на видачу ліцензії розгляд заяв про видачу ліцензії здійснюється відповідно до статей 25, 26 цього Закону.
Оскільки заяву на участь у конкурсі на отримання ліцензії на мовлення на вільних місцевих (регіональних) каналах мовлення багатоканальної телемережі МХ-5 стандарту DVB-T2 (MPEG 4) у м. Новоград-Волинському Житомирської обл. ПП "СТУДІЯ КАЛИНА", м. Новоград-Волинський Житомирської обл. ("СК"), подало з порушенням вимог статті 24 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", керуючись пунктом б) частини першої статті 29 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", Національна рада залишає заяву про видачу ліцензії на мовлення без розгляду.
Грошовий внесок під конкурсну гарантію для участі у конкурсі на отримання ліцензії на мовлення на вільних місцевих (регіональних) каналах мовлення багатоканальної телемережі МХ-5 стандарту DVB-T2 (MPEG 4) у м. Новоград-Волинському Житомирської обл. ПП "СТУДІЯ КАЛИНА", м. Новоград-Волинський Житомирської обл. ("СК"), до завершення прийому документів (04.12.2017) не сплачено.
У зв’язку з цим, керуючись частиною сьомою статті 25 та пунктом б) частини першої статті 29 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", Національна рада вирішила:
1. Залишити заяву на участь у конкурсі без розгляду та не допустити ПП "СТУДІЯ КАЛИНА", м. Новоград-Волинський Житомирської обл. ("СК"), до конкурсу на отримання ліцензії на мовлення на вільних місцевих (регіональних) каналах мовлення багатоканальної телемережі МХ-5 стандарту DVB-T2 (MPEG 4) у м. Новоград-Волинському Житомирської обл., який оголошено рішенням Національної ради від 21.09.2017 № 1741 (v1741295-17) , опубліковано 04.10.2017 у газеті "ГОЛОС УКРАЇНИ" № 184 (6689) та у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Національної ради www.nrada.gov.ua.
2. Управлінню організаційного та документального забезпечення протягом п’яти днів після протокольного оформлення підсумків конкурсу повідомити ПП "СТУДІЯ КАЛИНА", м. Новоград-Волинський Житомирської обл. ("СК"), про це рішення.
3. Виконання цього рішення покласти на управління: ліцензування, фінансової та бухгалтерської служби, юридичне.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відповідального секретаря Національної ради О. Ільяшенка.
Голова Національної ради
Ю. Артеменко
Заступник голови Національної ради
У. Фещук
Протокол № 3
( Текст взято з сайту Нацради телерадіомовлення http://www.nrada.gov.ua/ )