НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
РІШЕННЯ
від 14 грудня 2017 року N 2411

Про заяву ТОВ "СІРІУС МЕДІА ПРОДАКШН", м. Мукачеве Закарпатської обл., щодо переоформлення ліцензії на мовлення (НР N 00973-м від 07.10.2016) (супутникове, логотип: "Si SIRIUS", комбінований знак, що складається зі зображувальної та словесної частин. Словесна частина: слово "Si" крупного шрифту розташоване в чотирикутнику, літери "s" "i" "r" "i" "u" "s" середнього шрифту знаходяться знизу чотирикутника. Зображувальна частина виконана у вигляді композиційно поєднаних фігур, що уподібнюють стилізоване змалювання трьох чотирикутників у нижньої частини знака)

Розглянувши заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СІРІУС МЕДІА ПРОДАКШН", м. Мукачеве Закарпатської обл. (місцезнаходження: вул. Пряшівська, 4, м. Мукачеве, Закарпатська обл., 89600; директор Вікторія Анатоліївна Василенко), щодо переоформлення ліцензії на мовлення НР N 00973-м від 07.10.2016 (супутникове телебачення, обсяг мовлення - 24 години на добу) у зв'язку зі зміною технічних характеристик мовлення, керуючись статтями 31, 35 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", статтями 18, 24 Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення", Національна рада вирішила:

1. Переоформити ТОВ "СІРІУС МЕДІА ПРОДАКШН", м. Мукачеве Закарпатської обл., додатки 3, 5 (дата видачі додатків 07.10.2016) до ліцензії на мовлення НР N 00973-м від 07.10.2016 у зв'язку зі зміною технічних характеристик мовлення, зазначивши в ліцензії:

- параметри супутникового каналу мовлення - супутниковий ретранслятор - "ASTRA-4A", оператор супутникового ретранслятора - SES ASTRA AB, Швеція, орбітальна позиція - 5° сх. д., частота прийому - 11747 МГц, символьна швидкість - 30,0 Мсимв./сек., коефіцієнт корекції помилок (FEC) - 3/4, поляризація - лінійна вертикальна, умови розповсюдження програм - у відкритому вигляді, стандарт мовлення - DVB- S/S2; MPEG-4;

- територія розповсюдження телерадіопрограм - Україна та інші країни в межах зони впевненого прийому сигналу із супутника;

- оператор телекомунікацій - ТОВ "СЕС Сіріус Україна", м. Київ;

- адреса студії - вул. Автомобілістів, 13, м. Мукачево.

2. Управлінню фінансової та бухгалтерської служби, на підставі Методики розрахунків розмірів ліцензійного збору за видачу або продовження строку дії ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, визначення розміру плати за переоформлення ліцензії та видачу дубліката ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 N 412 (зі змінами), нарахувати ТОВ "СІРІУС МЕДІА ПРОДАКШН", м. Мукачеве Закарпатської обл., плату за внесення до ліцензії на мовлення змін, які не впливають на розмір ліцензійного збору: зміна технічних характеристик мовлення - у розмірі одного прожиткового мінімуму для працездатних осіб на момент прийняття рішення.

3. Після сплати ліцензійного збору, враховуючи внесені зміни, видати ТОВ "СІРІУС МЕДІА ПРОДАКШН", м. Мукачеве Закарпатської обл., переоформлені додатки 3, 5 до ліцензії на мовлення НР N 00973-м від 07.10.2016.

4. При видачі ТОВ "СІРІУС МЕДІА ПРОДАКШН", м. Мукачеве Закарпатської обл., переоформлених додатків 3, 5 до ліцензії на мовлення попередні додатки 3, 5 (дата видачі додатків 07.10.2016) до ліцензії на мовлення НР N 00973-м від 07.10.2016 вважаються недійсними та вилучаються.

5. Виконання цього рішення покласти на управління: ліцензування, фінансової та бухгалтерської служби, юридичне, радіочастотного ресурсу та технічного контролю.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної ради О. Черниша.

 

Голова Національної ради

Ю. Артеменко

Відповідальний секретар

О. Ільяшенко