МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 8 грудня 2017 року N 1580

Про внесення змін до наказу МОЗ України від 22 березня 2017 року N 319

Відповідно до підпункту 3 пункту 6 та пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року N 267, наказу МОЗ України від 17 січня 2017 року N 32 "Про затвердження Положення про Постійну робочу групу МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель", протоколу Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель від 01 грудня 2017 року N 54 та у зв'язку з виробничою необхідністю наказую:

1. Внести зміни до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 22 березня 2017 року N 319 "Про затвердження складу груп експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель", доповнивши пункт 1 підпунктом 42 у такій редакції:

"42) Закупівля медикаментів для хворих на інфекційні захворювання, що супроводжуються високим рівнем летальності (дифтерія, сказ, правець, ботулізм, малярія).".

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Лінчевського О. В.

 

В. о. Міністра

У. Супрун

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства охорони здоров'я України
08 грудня 2017 року N 1580

Склад
групи експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель за напрямом "Закупівля медикаментів для хворих на інфекційні захворювання, що супроводжуються високим рівнем летальності (дифтерія, сказ, правець, ботулізм, малярія)"

Мороз
Лариса Василівна

завідувач кафедри інфекційних хвороб з курсом епідеміології Вінницького Національного медичного університету ім. М. І. Пирогова;

Євтушенко
Віталій В'ячеславович

доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця;

Єгорова
Тетяна Андріївна

завідувач інфекційного відділення для хворих на вірусний гепатит Київської міської клінічної лікарні N 5;

Сніцарь
Андрій Олегович

головний лікар Сумської обласної інфекційної клінічної лікарні ім. З. Й. Красовицького;

Лапій
Федір Іванович

доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика.

 

Заступник Міністра

О. Лінчевський