НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
24.10.2017 № 544

Про розгляд проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Правил надання доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики"

Розглянувши проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Правил надання доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики", надісланий листом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 22.09.2017 № 01/32-8578, та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950 (950-2007-п) , Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:
1. Погодити проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Правил надання доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики" із зауваженнями.
2. Департаменту зв’язку в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Міністерству енергетики та вугільної промисловості України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.
Голова НКРЗІ
О.Животовський
Джерело інформаціі: http://nkrzi.gov.ua