МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 11 жовтня 2017 року N 1493

Про уповноваження Тітарчука М. І. на підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Корейським відомством інтелектуальної власності Республіки Корея

Відповідно до Положення про порядок укладення, виконання та денонсації міжнародних договорів України міжвідомчого характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.94 N 422, та доручення Першого віце-прем'єр-міністра України - Міністра економічного розвитку і торгівлі України Кубіва С. І. від 10.10.2017 N 39237/1/1-17 щодо згоди на підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Корейським відомством інтелектуальної власності Республіки Корея наказую:

1. Уповноважити заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Тітарчука Михайла Івановича на підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Корейським відомством інтелектуальної власності Республіки Корея.

2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Перший віце-прем'єр-міністр
України - Міністр

С. І. Кубів