НАЦІОНАЛЬНЕ АГЕНТСТВО З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ
РІШЕННЯ
від 20 жовтня 2016 року N 89

Про забезпечення відкритості діяльності Національного агентства з питань запобігання корупції

З метою забезпечення відкритості та прозорості діяльності Національного агентства з питань запобігання корупції відповідно до частин першої, другої статті 8 Закону України "Про запобігання корупції" та з урахуванням пропозицій членів Національного агентства з питань запобігання корупції Національне агентство з питань запобігання корупції вирішило:

1. Внести до Регламенту Національного агентства з питань запобігання корупції, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 12 квітня 2016 року N 1, зміни, що додаються.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Голову Національного агентства з питань запобігання корупції Корчак Н. М.

 

Голова

Н. Корчак

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Національного агентства з питань запобігання корупції
20 жовтня 2016 року N 89

ЗМІНИ,
що вносяться до рішень Національного агентства з питань запобігання корупції

1 У Регламенті Національного агентства з питань запобігання корупції, затвердженому рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 12 квітня 2016 року N 1:

1) пункт 7.5 викласти в такій редакції:

"Підготовлений проект порядку денного засідання НАЗК після затвердження Головою НАЗК разом з матеріалами надається заступнику Голови НАЗК, членам НАЗК, керівнику апарату та керівникам структурних підрозділів в електронному вигляді за 1 робочий день до засідання НАЗК, а у разі проведення засідання, яке скликане терміново, - не пізніше ніж за 2 години до початку такого засідання НАЗК.

У ці самі строки Департамент організаційного та кадрового забезпечення надає відділу інформаційної політики Департаменту антикорупційної політики НАЗК в електронному вигляді проект порядку денного засідання НАЗК, затверджений Головою НАЗК, та проекти рішень, розгляд яких запланований на засідання НАЗК, для їх розміщення на офіційному сайті НАЗК.";

2) пункти 7.26, 7.8, 7.49 викласти в такій редакції:

"7.26. На засіданні НАЗК можуть бути присутніми представники засобів масової інформації після їх обов'язкової акредитації структурним підрозділом НАЗК, відповідальним за зв'язки з громадськістю. Перелік акредитованих представників засобів масової інформації формується структурним підрозділом НАЗК, відповідальним за зв'язки з громадськістю, та передається Голові НАЗК та членам НАЗК. Питання щодо участі акредитованих представників засобів масової інформації на засіданні НАЗК та проведення ними відео- і фотозйомок, а також аудіозапису вирішується Національним агентством.";

"7.8. Порядок денний засідання НАЗК після його затвердження не пізніше 2 робочих днів після завершення засідання НАЗК розміщується на офіційному веб-сайті НАЗК.";

"7.49. Рішення НАЗК (крім рішень з питань, які містять інформацію з обмеженим доступом, порядок доступу до якої регулюється спеціальними законами) в електронному вигляді протягом 2 робочих днів після завершення засідання НАЗК Департамент організаційного і кадрового забезпечення надає відділу інформаційної політики Департаменту антикорупційної політики НАЗК для їх розміщення на офіційному веб-сайті НАЗК.".

 

Член Національного агентства

Р. Г. Рябошапка