ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 20 вересня 2017 року N 911

Про внесення змін до наказу ДСА України від 02.12.2016 N 244

Відповідно до пункту 4 частини четвертої, частини п'ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", враховуючи лист Господарського суду Рівненської області від 12.09.2017 N 02-30/995/17, наказую:

1. Внести зміни до наказу ДСА України від 02.12.2016 N 244 "Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Господарському суді Рівненської області", а саме:

1) виключити зі складу конкурсної комісії начальника відділу планування, фінансування, звітності та контролю Господарського суду Рівненської області Міліневську Людмилу Миколаївну;

2) включити до складу конкурсної комісії заступника начальника відділу планування, фінансування, звітності та контролю Господарського суду Рівненської області Андрійчук Аллу Леонтіївну.

2. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Лавер І. Г.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу довести його до Господарського суду Рівненської області.

3. Головному спеціалісту прес-центру судової влади (на правах відділу) Пастуховій В. М. розмістити цей наказ у розділі "Нормативно-правова база" рубрики "Інше" офіційного сайту ДСА України не пізніше наступного робочого дня за днем його видання.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

В. о. Голови

О. Булка