ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
13.09.2017 № 896

Про внесення змін до наказу ДСА України від 21.02.2017 № 190

Відповідно до пункту 4 частини четвертої, частини п'ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", враховуючи лист Троїцького районного суду Луганської області від 15.08.2017 № 1/222/2017,
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Троїцькому районному суді Луганської області, затвердженого наказом ДСА України від 21.02.2017 № 190 (v0190750-17) , а саме:
1) виключити зі складу конкурсної комісії голову цієї комісії - заступника керівника апарату Троїцького районного суду Луганської області Нікітенко Юлію Валентинівну та судового розпорядника Троїцького районного суду Луганської області Соломіна Віталія Михайловича;
2) включити до складу конкурсної комісії та визначити головою цієї комісії судового розпорядника Троїцького районного суду Луганської області Головко Олександру Миколаївну;
3) включити до складу конкурсної комісії секретаря судового засідання Троїцького районного суду Луганської області Нехаєва Владислава Віталійовича.
2. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Лавер І. Г.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу довести його до Троїцького районного суду Луганської області та Територіального управління ДСА України в Луганській області.
3. Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) розмістити цей наказ у розділі "Нормативно-правова база" рубрики "Інше" офіційного сайту ДСА України не пізніше наступного робочого дня за днем його видання.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Булку О. А.
Голова
З. Холоднюк
Джерело інформаціі: http://dsa.court.gov.ua