ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
14.04.2017 № 520

Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Новоодеському районному суді Миколаївської області

Відповідно до пункту 4 частини четвертої, частини п’ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", враховуючи лист Територіального управління ДСА України в Миколаївській області від 28.03.2017 № 5/2-494/17,
НАКАЗУЮ:
1. Утворити конкурсну комісію з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Новоодеському районному суді Миколаївської області у складі згідно з додатком.
2. Визначити адміністратором під час проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Новоодеському районному суді Миколаївської області Скребець Інну Віталіївну, головного спеціаліст з кадрової роботи Новоодеського районного суду Миколаївської області.
3. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Лавер І. Г.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу довести його до Новоодеського районного суду Миколаївської області та Територіального управління ДСА України в Миколаївській області.
4. Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу розмістити його на офіційному сайті ДСА України в розділі "Нормативно-правова база".
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Булку О. А.
Голова
З. Холоднюк
Додаток
до наказу ДСА України
14.04.2017 № 520

СКЛАД

конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Новоодеському районному суді Миколаївської області:

Голова комісії
Міріченко Олена Миколаївна
старший секретар Новоодеського районного суду Миколаївської області
Члени комісії
Бордюжа Інна Леонідівна
секретар Новоодеського районного суду Миколаївської області;
Гузь Олексій Миколайович
головний спеціаліст з інформаційних технологій Новоодеського районного суду Миколаївської області;
Островська Марина Миколаївна
судовий розпорядник Новоодеського районного суду Миколаївської області;
Пазюк Ірина Олександрівна
секретар судових засідань Новоодеського районного суду Миколаївської області;
Шведова Яна Олександрівна
секретар судових засідань Новоодеського районного суду Миколаївської області
Джерело інформаціі: http://dsa.court.gov.ua