ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
27.03.2017 № 392

Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби у Вільнянському районному суді Запорізької області

Відповідно до пункту 4 частини четвертої, частини п'ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", враховуючи лист Територіального управління ДСА України в Запорізькій області від 09.03.2017 № 08-05/816, НАКАЗУЮ:
1. Утворити конкурсну комісію з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби у Вільнянському районному суді Запорізької області у складі згідно з додатком.
2. Визначити адміністратором під час проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби у Вільнянському районному суді Запорізької області Ротко Тетяну Олександрівну, заступника керівника апарату Вільнянського районного суду Запорізької області.
3. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Парубченко Т. В.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу довести його до Вільнянського районного суду Запорізької області та Територіального управління ДСА України в Запорізькій області.
4. Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу розмістити його на офіційному сайті ДСА України в розділі "Нормативно-правова база".
5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
З. Холоднюк
Додаток
до наказу ДСА України
27.03.2017 № 392

СКЛАД

конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби у Вільнянському районному суді Запорізької області

Голова комісії
Барна
Рімма Петрівна
головний спеціаліст Вільнянського районного суду Запорізької області
Члени комісії
Вовк
Олена Володимирівна
консультант Вільнянського районного суду Запорізької області;
Іваненко
Роман Сергійович
старший секретар Вільнянського районного суду Запорізької області;
Павлівська
Ірина Василівна
секретар судового засідання Вільнянського районного суду Запорізької області;
Якубовська
Тетяна Миколаївна
секретар судового засідання Вільнянського районного суду Запорізької області
Джерело інформаціі: http://dsa.court.gov.ua