ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 8 червня 2016 року N 110

Про внесення змін до Положення про порядок використання ресурсів локальної обчислювальної мережі в Державній судовій адміністрації України, територіальних управліннях Державної судової адміністрації України, місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції

З метою приведення у відповідність до наказу Міністерства юстиції України від 11 листопада 2014 року N 1886/5 "Про затвердження Порядку роботи з електронними документами у діловодстві та їх підготовки до передавання на архівне зберігання" та відповідно до частини п'ятої статті 150 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", наказую:

1. Внести до Положення про порядок використання ресурсів локальної обчислювальної мережі в Державній судовій адміністрації України, територіальних управліннях Державної судової адміністрації України, місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції, затвердженого наказом Державної судової адміністрації України від 04.12.2013 N 164, наступну зміну:

1) абзац четвертий підпункту 8.2.22 пункту 8.2 після слів "з читанням отриманого листа" доповнити словами "з накладанням на нього електронного цифрового підпису".

2. Управлінню організаційного забезпечення та контролю Державної судової адміністрації України (Парубченко Т. В.) у триденний строк з дня отримання цього наказу довести його до заступників Голови Державної судової адміністрації України, керівників самостійних структурних підрозділів Державної судової адміністрації України, начальників територіальних управлінь Державної судової адміністрації України, апеляційних, апеляційних господарських, апеляційних адміністративних судів.

3. Начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України надіслати до місцевих судів загальної юрисдикції цей наказ не пізніше наступного робочого дня за днем його отримання.

4. Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) розмістити на офіційному веб-порталі "Судова влада України" у розділі "Нормативно-правова база" цей наказ не пізніше наступного робочого дня за днем його видання.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова Державної
судової адміністрації України

З. Холоднюк