ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 20 січня 2016 року N 11

Про внесення змін до Інструкції з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Відповідно до частини п'ятої статті 150 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" наказую:

1. Внести до Інструкції з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затвердженої наказом Державної судової адміністрації України від 17.12.2013 N 173, зміну, доповнивши в другому реченні абзацу першого пункту 29.14 після слів "в установлений строк штраф" словами ", призначений судом як додаткове покарання,".

2. Начальнику управління організаційного забезпечення діяльності ДСА України (Парубченко Т. В.) в одноденний строк:

1) направити копію цього наказу до ТОВ "Ліга Закон";

2) довести цей наказ до заступників Голови та керівників структурних підрозділів ДСА України, начальників територіальних управлінь ДСА України, голів апеляційних судів областей, міст Києва та Севастополя.

3. Начальникам територіальних управлінь ДСА України довести цей наказ до голів місцевих загальних судів в одноденний строк.

4. Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) розмістити наказ на офіційному веб-порталі "Судова влада України" у розділі "Нормативно-правова база" не пізніше наступного робочого дня з дня його видання.

5. Цей наказ набирає чинності в триденний строк дня його видання.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова

З. Холоднюк