ДЕРЖАВНЕ КАЗНАЧЕЙСТВО УКРАЇНИ
Н А К А З
N 18 від 31.01.2002
м. Київ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
25 лютого 2002 р.
за N 180/6468

Про затвердження Інструкції про порядок складання у 2002 році місячної фінансової звітності установами та організаціями, які отримують кошти державного та/або місцевих бюджетів

( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного казначейства N 112 (z0529-02) від 17.06.2002 N 172 (z0754-02) від 11.09.2002 )
На виконання Бюджетного кодексу України (2542-14) , Закону України "Про Державний бюджет України на 2002 рік" (2905-14) , із змінами та доповненнями, Указу Президента України від 27.04.95 N 335/95 (335/95) "Про Державне казначейство України" та Положення про Державне казначейство, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.07.95 N 590 (590-95-п) , з метою встановлення єдиних вимог до порядку складання у 2002 році місячної фінансової звітності установами та організаціями, які отримують кошти державного та/або місцевих бюджетів, і відповідно до завдань, покладених на Державне казначейство України, НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Інструкцію про порядок складання у 2002 році місячної фінансової звітності установами та організаціями, які отримують кошти державного та/або місцевих бюджетів (додається).
2. Інструкцію про порядок складання у 2002 році місячної фінансової звітності установами та організаціями, які отримують кошти державного та/або місцевих бюджетів, головні розпорядники бюджетних коштів доводять до відома підпорядкованих установ, а органи Державного казначейства України та місцеві фінансові органи - до установ, що ними обслуговуються.
3. Установити, що центральні органи виконавчої влади, інші головні розпорядники бюджетних коштів, установи та організації, які отримують кошти державного та/або місцевих бюджетів складають місячну фінансову звітність, відповідно до вимог цієї Інструкції.
Голова
П.Г. Петрашко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державного
казначейства України
31.01.2002  N 18
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
25 лютого 2002 р.
за N 180/6468

ІНСТРУКЦІЯ

про порядок складання у 2002 році місячної фінансової звітності установами та організаціями, які отримують кошти державного та/або місцевих бюджетів

Відповідно до Бюджетного кодексу України (2542-14) , Законів України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (996-14) та "Про Державний бюджет України на 2002 рік", (2905-14) інших нормативно-правових актів, форми місячної фінансової звітності, порядок їх заповнення та подання встановлюються згідно з цією Інструкцією.
1. Центральні органи виконавчої влади та інші головні розпорядники бюджетних коштів, установи, організації, які отримують кошти державного бюджету, місячний звіт про виконання кошторисів у 2002 році подають у такому обсязі за формами:
N 2мд "Звіт про виконання кошторису установи";
N 2-валюта "Звіт про використання коштів загального фонду бюджету з міжнародної діяльності України";
N 4-1мд "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами";
N 4-2мд "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ";
N 4-3мд "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду";
N 7мд "Звіт про заборгованість бюджетних установ";
N 8мд "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ".
Установи та організації, які отримують кошти місцевих бюджетів, місячний звіт про виконання кошторисів у 2002 році подають у такому обсязі за формами:
N 2мм "Звіт про виконання кошторису установи";
N 4-1мм "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами";
N 4-2мм "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ";
N 4-3мм "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду";
N 7мм "Звіт про заборгованість бюджетних установ";
N 8мм "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ".
2. Пенсійний фонд України, Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Фонд загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України складають і подають Державному казначейству України зведену звітність про виконання кошторисів відповідних фондів за формою N 2мд "Звіт про виконання кошторису установи".
3. Госпрозрахункові підприємства та організації про отримані кошти загального фонду державного та/або місцевих бюджетів, складають місячну фінансову звітність про використання отриманих бюджетних коштів за відповідними формами N 2мд "Звіт про виконання кошторису установи" або N 2мм "Звіт про виконання кошторису установи", а про отримані кошти спеціального фонду - за відповідними формами N 4-3мд "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду" або N 4-3мм "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду". Крім того, госпрозрахункові підприємства та організації, що отримують бюджетні кошти загального фонду, подають до органів Державного казначейства України форми N 8мд "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ" або N 8мм "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ".
Громадські об'єднання, що отримують бюджетні кошти не на своє утримання, а на окремі програми, про використання бюджетних коштів подають відповідні форми N 2мд "Звіт про виконання кошторису установи" чи N 2мм "Звіт про виконання кошторису установи" та N 8мд "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ" чи N 8мм "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ".
Госпрозрахункові підприємства та організації, громадські об'єднання (одержувачі бюджетних коштів) складають та подають до органів Державного казначейства України відповідні форми N 7мд "Звіт про заборгованість бюджетних установ" та N 7мм "Звіт про заборгованість бюджетних установ". При цьому в поданих звітах суми кредиторської заборгованості не повинні перевищувати суми річних кошторисних призначень з урахуванням проведених касових видатків.
( Пункт 3 доповнено абзацом згідно з Наказом Державного казначейства N 172 (z0754-02) від 11.09.2002 )
4. Форма N 2мд "Звіт про виконання кошторису установи" (додаток 1) складається установами, що отримують кошти загального фонду Державного бюджету України. Звіт складається за кожною програмою у розрізі кодів економічної класифікації видатків.
Форма N 2мм "Звіт про виконання кошторису установи" (додаток 2) складається установами, що отримують кошти загального фонду місцевих бюджетів. Звіт складається за кожним кодом тимчасової класифікації видатків місцевих бюджетів у розрізі кодів економічної класифікації видатків.
Заповнення окремих граф звітів форм N 2мд та N 2мм здійснюється за таким порядком.
У графі 3 "Затверджено кошторисом на рік" проставляється річна сума планового асигнування загального фонду, затверджена кошторисом.
Якщо протягом звітного періоду до кошторису були запроваджені зміни, то у графі "Затверджено кошторисом на рік", проставляється сума уточненого асигнування.
У графі 4 "План асигнувань на звітний період" проставляється місячний план асигнування із загального фонду бюджету за звітний період накопичувальним підсумком з початку року.
При цьому план асигнувань відображається тільки за такими кодами економічної класифікації видатків: 1110 "Оплата праці працівників бюджетних установ", 1120 "Нарахування на заробітну плату", 1160 "Оплата комунальних послуг та енергоносіїв", 1340 "Поточні трансферти населенню", 5000 "Інші видатки".
У графі 5 "Ліміти асигнувань звітного періоду" проставляється скорочення (обмеження) видатків загального фонду, якщо воно буде прийнято.
У графі 6 "Залишок коштів на початок звітного року" відображається залишок коштів на реєстраційному (поточному) рахунку на початок звітного року в розрізі кодів економічної класифікації видатків. При цьому загальна сума у рядку "Всього по установі" повинна відповідати залишку за випискою з реєстраційного (поточного) рахунку на початок року.
У графі 7 "Надійшло коштів за звітний період" відображається сума коштів загального фонду бюджету в розрізі кодів економічної класифікації видатків, яка фактично надійшла на ім'я установи, мінус залишки коштів на реєстраційних (поточних) рахунках, що були не використані та перераховані до бюджету.
У графі 8 "Касові видатки за звітний період" відображається сума касових видатків загального фонду бюджету в розрізі кодів економічної класифікації, тобто видатків, що проведені шляхом перерахування коштів з реєстраційних (поточних) рахунків, відкритих в органах Державного казначейства України (установах банків) за будь-якими видами операцій. Видатки зменшуються на суми, що надійшли на реєстраційні (поточні) рахунки на відновлення касових видатків.
У графі 9 "Залишок коштів на кінець звітного періоду" записується залишок коштів на кінець звітного періоду в розрізі кодів економічної класифікації видатків.
5. Форма N 2-валюта "Звіт про використання коштів загального фонду бюджету з міжнародної діяльності України" (додаток 3) складається установами, що отримують кошти загального фонду державного бюджету в іноземній валюті. Звіт складається за кожною програмою у розрізі кодів економічної класифікації видатків.
Кошти загального фонду державного бюджету з міжнародної діяльності, що отримують бюджетні установи у національній валюті України, у формі N 2-валюта не відображаються.
Операції, здійснені в іноземній валюті, відображаються в національній валюті України в сумах, які визначаються шляхом перерахунку іноземної валюти за курсом Національного банку України. Перерахунок здійснюється відповідно до наказу Державного казначейства України від 24.07.2001 N 126 (z0670-01) "Про затвердження Порядку відображення в обліку операцій в іноземній валюті", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06.08.2001 за N 670/5861.
У графі 2 "Затверджено кошторисом на рік" проставляється сума планового асигнування загального фонду, затверджена кошторисом з міжнародної діяльності.
Якщо протягом звітного періоду до кошторису були запроваджені зміни, то у графі "Затверджено кошторисом на рік", проставляється сума уточненого асигнування.
У графі 3 "План асигнувань на звітний період" проставляється місячний план асигнування із загального фонду бюджету за звітний період накопичувальним підсумком з початку року.
При цьому план асигнувань відображається тільки за такими кодами економічної класифікації видатків: 1110 "Оплата праці працівників бюджетних установ", 1120 "Нарахування на заробітну плату", 1160 "Оплата комунальних послуг та енергоносіїв", 1340 "Поточні трансферти населенню", 5000 "Інші видатки".
У графі 4 "Ліміти асигнувань звітного періоду" проставляється скорочення (обмеження) видатків загального фонду, якщо воно буде прийнято.
У графі 5 "Залишок коштів на початок звітного періоду - ін.валюта" записується сума залишку коштів на поточному рахунку на початок звітного року в іноземній валюті.
У графі 6 "Залишок коштів на початок звітного періоду - грн." записується сума залишку коштів на поточному рахунку на початок звітного року в іноземній валюті, що перерахована в національну валюту за курсом Національного банку України на початок року.
У графі 7 "Надійшло коштів за звітний період - ін.валюта" відображається сума коштів загального фонду бюджету, яка фактично надійшла на ім'я установи в іноземній валюті.
У графі 8 "Надійшло коштів за звітний період - грн." відображається сума коштів загального фонду бюджету, яка в іноземній валюті фактично надійшла на ім'я установи. У цій графі показується сума, що перерахована в національну валюту за курсом Національного банку України на дату здійснення операції.
У графі 9 "Курсова різниця - грн." наводиться сума курсової різниці, що утворилася при оцінці однакової кількості одиниць іноземної валюти в національну при різних валютних курсах.
У графі 10 "Касові видатки - ін.валюта" відображається сума касових видатків установи із загального фонду бюджету, проведена в іноземній валюті шляхом перерахування коштів з поточного рахунку за всіма видами операцій.
У графі 11 "Касові видатки - грн." наводиться сума касових видатків установи із загального фонду бюджету в розрізі кодів економічної класифікації видатків, проведена в іноземній валюті шляхом перерахування коштів з поточного рахунку за всіма видами операцій. У цій графі показується сума, що перерахована в національну валюту за курсом Національного банку України на дату здійснення операції.
Графи 12 "Фактичні видатки - ін.валюта" та 13 "Фактичні видатки - грн." у місячних звітах не заповнюються.
У графі 14 "Залишок коштів на кінець звітного періоду - ін.валюта" записується сума залишку коштів на поточному рахунку на кінець звітного періоду в іноземній валюті.
У графі 15 "Залишок коштів на кінець звітного періоду - грн." записується сума залишку коштів на поточному рахунку на кінець звітного періоду в іноземній валюті, що перерахована в національну валюту за курсом Національного банку України на звітну дату.
6. Звіти форми N 4мд про надходження і використання коштів спеціального фонду складаються установами, які отримують кошти державного бюджету в розрізі кодів програмної класифікації видатків за формами:
N 4-1мд "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами";
N 4-2мд "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ";
N 4-3мд "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду".
7. Звіти форми N 4мм про надходження і використання коштів спеціального фонду складаються установами, які отримують кошти місцевих бюджетів в розрізі кодів тимчасової класифікації видатків місцевих бюджетів за формами:
N 4-1мм "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами";
N 4-2мм "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ";
N 4-3мм "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду".
8. Форми N 4-1мд "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами" (додаток 4) та N 4-1мм "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами" (додаток 5) складаються установами, що отримують плату за послуги, які надаються бюджетними установами відповідно до чинного законодавства України. Вони мають постійний характер і обов'язково плануються у кошторисі. Форми N 4-1мд та N 4-1мм включають плату за послуги, надання яких пов'язане з виконанням основних функцій та завдань бюджетної установи; кошти, що отримуються бюджетними установами від господарської та/або виробничої діяльності; плату за оренду майна бюджетних установ; кошти, що отримуються бюджетними установами від реалізації майна. Надходження від реалізації майна, визначеного пунктом 10 статті 8 Закону України "Про Державний бюджет України на 2002 рік" (2905-14) , відображається за формами N 4-3мд "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду".
Використовують ці кошти за цільовим призначенням, згідно з кошторисом.
9. Форми N 4-2мд "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ" (додаток 6) та N 4-2мм "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ" (додаток 7) складаються установами, що отримують гранти та дарунки, благодійні внески, а також кошти на виконання окремих доручень. Сюди також відносяться інвестиції, що згідно з чинним законодавством України отримують бюджетні установи, в тому числі на будівництво житла. Ці кошти не мають постійного характеру та плануються лише у випадках, що попередньо обумовлені рішеннями Кабінету Міністрів України або за вже укладеними угодами, або за календарними планами проведення централізованих заходів.
За цією формою, також, відображаються кошти державного бюджету, отримані установою не від свого головного розпорядника коштів, а від іншого міністерства (іншого центрального органу виконавчої влади) для виконання певного доручення.
10. Форми N 4-3мд "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду" (додаток 8) та N 4-3мм "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду" (додаток 9) складаються установами, які за розподілами головних розпорядників коштів отримують кошти, що відносяться до інших надходжень спеціального фонду бюджету.
11. У розрізі кодів економічної класифікації видатків складаються форми N 4-3мд "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду" та N 4-3мм "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду". Форми N 4-1мд "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами", N 4-1мм "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами", N 4-2мд "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ", N 4-2мм "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ" складаються за кодами економічної класифікації видатків тільки за графою 7 "Касові видатки".
Заповнення окремих граф звітів форм N 4мд та N 4мм здійснюється за таким порядком.
У графі 3 "Затверджено кошторисом на рік" відображається річна сума планового асигнування за відповідним джерелом надходжень спеціального фонду.
Якщо протягом звітного періоду до кошторису були запроваджені зміни, то у графі "Затверджено кошторисом на рік" проставляється сума уточненого асигнування.
У графах 4 "Залишок на початок року" та 8 "Залишок на кінець звітного періоду" форм N 4-1мд "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами", N 4-1мм "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами", N 4-2мд "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ", N 4-2мм "Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ" показуються загальні суми залишків (грошових коштів на поточних або спеціальних реєстраційних рахунках) без розподілу за кодами економічної класифікації видатків. Залишки повинні відповідати даним виписок зі спеціальних реєстраційних (поточних) рахунків органів Державного казначейства України (установ банків) на ці дати.
У графах 4 "Залишок на початок року" та 8 "Залишок на кінець звітного періоду" форм N 4-3мд "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду" та N 4-3мм "Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду" залишки грошових коштів проставляються з розподілом за кодами економічної класифікації видатків. Загальна сума повинна відповідати залишкам за даними виписок зі спеціальних реєстраційних (поточних) рахунків органів Державного казначейства України (установ банків) на ці дати.
У графі 5 "Перераховано залишок" показується сума коштів відповідного джерела надходжень спеціального фонду минулого року, що була згідно з чинним законодавством України перерахована у звітному періоді (перерахована до бюджету; повернена установі, що надала ці кошти, тощо).
У графі 6 "Надійшло коштів" відображається сума надходжень спеціального фонду за відповідним джерелом надходжень, яка надійшла на спеціальний реєстраційний (поточний) рахунок у звітному періоді мінус суми коштів, що повернені фізичним і юридичним особам та/або перераховані підвідомчому органу або органу вищого рівня.
У графі 7 "Касові видатки" відображається сума касових видатків спеціального фонду бюджету за відповідним джерелом надходжень у розрізі кодів економічної класифікації, тобто видатків, що проведені шляхом перерахування коштів зі спеціальних реєстраційних (поточних) рахунків, відкритих в органах Державного казначейства України (установах банків), за будь-якими видами операцій. Видатки зменшуються на суми, що надійшли на спеціальні реєстраційні (поточні) рахунки на відновлення касових видатків.
12. Кожна бюджетна установа складає та подає тільки ті форми N 4мд та N 4мм звітів про кошти спеціального фонду за відповідними джерелами надходжень, які є в даній установі.
13. Зведені місячні звіти за формами N 2мд "Звіт про виконання кошторису установи" або N 2мм "Звіт про виконання кошторису установи", за відповідними формами N 4мд або N 4мм та за формами N 7мд "Звіт про заборгованість бюджетних установ" або N 7мм "Звіт про заборгованість бюджетних установ" головними розпорядниками коштів до Державного казначейства України не подаються, крім головних розпорядників, установи яких мають право не обслуговуватися в органах Державного казначейства України.
14. Форма N 7мд "Звіт про заборгованість бюджетних установ" (додаток 10) складається установами, що отримують кошти державного бюджету на підставі даних бухгалтерського обліку про фактичну дебіторську та кредиторську заборгованість, яка виникла у зв'язку з виконанням кошторису за поточний та минулі роки. Звіт складається в розрізі кодів економічної та програмної класифікації видатків і містить інформацію про заборгованість бюджетних установ як за видатками, так і за нарахованими доходами.
Форма N 7мм "Звіт про заборгованість бюджетних установ" (додаток 11) складається установами, що отримують кошти місцевих бюджетів на підставі даних бухгалтерського обліку про фактичну дебіторську та кредиторську заборгованість, що виникла у зв'язку з виконанням кошторису за поточний та минулі роки. Звіт складається в розрізі кодів економічної та тимчасової класифікації видатків місцевих бюджетів і містить інформацію про заборгованість бюджетних установ як за видатками, так і за нарахованими доходами.
Заповнення окремих граф звітів форм N 7мд та N 7мм здійснюється за таким порядком.
У рядку 010 "Доходи" відображається загальна сума дебіторської та загальна сума кредиторської заборгованості установи на звітну дату, що виникла при наданні послуг.
У рядку 020 "Видатки - всього" показується сума узагальненої заборгованості установи на звітну дату, що виникла при виконанні видаткової частини кошторису.
Рядки з 030 "Поточні видатки" по 410 "Кредитування з вирахуванням погашення" розшифровують рядок 020 і відображають заборгованість за видатками в розрізі кодів економічної класифікації видатків.
Рядок 420 "Всього" складається із суми рядків 010 "Доходи" та 020 "Видатки - всього".
У графі 4 "Дебіторська заборгованість - на початок року" показується сума дебіторської заборгованості установи за станом на 01.01.2002, що відповідає даним бухгалтерського обліку та даним форм N 1 "Баланс" (z0396-99) і N 7 "Звіт про заборгованість бюджетних установ" (z0623-98) річного фінансового звіту за 2001 рік.
У графі 5 "Дебіторська заборгованість - на звітну дату" показується сума дебіторської заборгованості установи, що виникла при виконанні кошторису за поточний та минулі роки і перебуває на бухгалтерському обліку за станом на дату складання звіту.
У графі 6 "Кредиторська заборгованість - на початок року" показується сума кредиторської заборгованості установи за станом на 01.01.2002, що відповідає даним бухгалтерського обліку та даним форм N 1 "Баланс" (z0396-99) і N 7 "Звіт про заборгованість бюджетних установ" (z0623-98) річного фінансового звіту за 2001 рік.
У графі 7 "Кредиторська заборгованість на звітну дату - усього" показується сума кредиторської заборгованості установи, що виникла при виконанні кошторису за поточний та минулі роки і перебуває на бухгалтерському обліку за станом на дату складання звіту.
У графі 8 "Кредиторська заборгованість на звітну дату, з неї прострочена заборгованість" із загальної суми кредиторської заборгованості установи, що виникла при виконанні кошторису за поточний та минулі роки і перебуває на бухгалтерському обліку за станом на дату складання звіту, уточнюється сума заборгованості з простроченим терміном оплати.
Заборгованість з простроченим терміном оплати - це заборгованість, яка залишилась на обліку після строку, встановленого для оплати. Якщо строк оплати не встановлено, то заборгованість вважається простроченою після 30 днів з дня виписування рахунка на оплату.
15. Звіти форм N 7мд та N 7мм складаються окремо за загальним і спеціальним фондами.
16. У форми N 7мд та N 7мм включається заборгованість установ за сумами недостач і крадіжок коштів та матеріальних цінностей, збитків за псування матеріальних цінностей, віднесених на рахунок винних осіб, та заборгованість за іншими сумами, що підлягають утриманню в установленому порядку. Ця заборгованість відображається за тим кодом економічної класифікації видатків, за яким вона була проведена при виконанні кошторису (придбано матеріальні цінності, отримана готівка в банку тощо).
17. Усі операції установи (у т.ч. заборгованість), що виникли за видатками, не передбаченими кошторисом (наприклад заборгованість на виплату допомоги і компенсації громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи), у звітах форм N 4мд та N 4мм про надходження і використання коштів спеціального фонду та форм N 7мд "Звіт про заборгованість бюджетних установ" та N 7мм "Звіт про заборгованість бюджетних установ" не враховуються.
18. Форма N 8мд "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ" (додаток 12) складається всіма установами, що отримують кошти загального фонду Державного бюджету України. Звіт складається за кожною програмою у розрізі кодів економічної класифікації видатків.
Форма N 8мм "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ" (додаток 13) складається всіма установами, що отримують кошти загального фонду місцевих бюджетів. Звіт складається за кожним кодом тимчасової класифікації видатків місцевих бюджетів у розрізі кодів економічної класифікації видатків.
Заповнення окремих граф звітів форм N 8мд та N 8мм здійснюється за таким порядком.
У графах 4 "Зобов'язання на початок року зареєстровані - всього" та 10 "Зобов'язання на звітну дату зареєстровані - всього" відображаються несплачені фінансові зобов'язання (рахунки-фактури, акти виконаних робіт тощо), зареєстровані в органі Державного казначейства України.
Дані графи 4 повинні відповідати даним графи 7 "На звітну дату зареєстровано - всього" річної форми N 8 "Звіт про зобов'язання бюджетних установ".
Дані графи 10 повинні відповідати сумі даних у графах 11 та 12 відповідної форми N 8мд або N 8мм "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ".
У графах 5 "Зобов'язання на початок року зареєстровані - з них кредиторська заборгованість" та 11 "Зобов'язання на звітну дату зареєстровані - з них кредиторська заборгованість" відображається із всієї суми фінансових зобов'язань, зареєстрованих в органі Державного казначейства України, сума, яка є кредиторською заборгованістю установи за зареєстрованими зобов'язаннями.
У графах 6 "Зобов'язання на початок року незареєстровані (кредиторська заборгованість)" та 13 "Зобов'язання на звітну дату незареєстровані (кредиторська заборгованість)" відображається сума кредиторської заборгованості, яка не зареєстрована в органі Державного казначейства України.
У графі 7 "Зняті з обліку фінансові зобов'язання" відображаються суми фінансових зобов'язань, які були взяті на облік у минулих роках і знімаються з обліку згідно зі складеним реєстром.
У графі 8 "Зареєстровані зобов'язання поточного року" відображається сума фінансових зобов'язань, які зареєстровані протягом поточного року в органі Державного казначейства України. Сума наводиться наростаючим підсумком з початку року.
У графі 9 "Касові видатки" відображається сума касових видатків установи за звітний період.
У графі 12 "Зобов'язання на звітну дату зареєстровані - з них формальні зобов'язання" відображається сума зобов'язань, які не відображені в бухгалтерському обліку як кредиторська та/або дебіторська заборгованість, але зареєстровані в органі Державного казначейства України як фінансові зобов'язання.
Сума даних у графах 5 та 6 повинна відповідати даним графи 6 "Кредиторська заборгованість на початок року" відповідної форми N 7мд або N 7мм "Звіт про заборгованість бюджетних установ".
Сума даних у графах 11 та 13 повинна відповідати даним графи 7 "Кредиторська заборгованість на звітну дату - усього" відповідної форми N 7мд або N 7мм "Звіт про заборгованість бюджетних установ".
Форми N 8мд "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ" та N 8мм "Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ" складаються установами, які обслуговуються в органах Державного казначейства України.
( Пункт 18 в редакції Наказу Державного казначейства N 112 (z0529-02) від 17.06.2002 )
19. Операції з надходження і використання бюджетних коштів за звітний період, проведені в натуральній формі або в іноземній валюті (крім тих, для яких передбачена форма N 2-валюта), відображаються за окремими формами фінансової звітності, складеними за певним видом коштів. Такі форми подаються до органів Державного казначейства України для врахування даних у зведених звітах за територією і візуються органами Державного казначейства України, але відповідальність за законність та правильність відображення в звітах зазначених вище операцій несуть розпорядники бюджетних коштів.
Форми фінансової звітності про операції, проведені в іноземній валюті, повинні бути складені в національній валюті за курсом Національного банку України в загальному порядку.
Форми фінансової звітності про операції в натуральній формі повинні бути складені в національній валюті також в загальному порядку. Тобто форми фінансової звітності про такі операції повинні містити дані про надходження і касові видатки в рівному обсязі, з метою врахування їх у консолідованому звіті про виконання державного бюджету.
20. Кошти, які надходять на ім'я установ і, згідно з чинним законодавством України, відносяться на відновлення касових видатків (за телефонні переговори, помилково перераховані), відображаються у відповідних формах фінансової звітності як зменшення касових видатків за тим кодом економічної класифікації видатків, за яким вони були проведені.
21. При складанні форм фінансової звітності у 2002 році коди бюджетної класифікації України застосовуються відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 27.12.2001 N 604 (v0604201-01) "Про бюджетну класифікацію та її запровадження".
22. Звіти складаються в гривнях, а зведені звіти - у тисячах гривень з одним десятковим знаком.
23. При казначейській формі виконання кошторисів місячні фінансові звіти перевіряються і візуються органами Державного казначейства України (в яких відкриті реєстраційні рахунки установи) на відповідність даних казначейського обліку з проставленням підпису, печатки або штампа.
24. Термін подання місячної фінансової звітності установлюється органами, до яких ці звіти подаються, у межах, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 N 419 (419-2000-п) "Про затвердження Порядку подання фінансової звітності", із змінами та доповненнями.
25. Наведений вище порядок складання місячної фінансової звітності установами й організаціями, які утримуються за рахунок державного та/або місцевих бюджетів, центральні органи виконавчої влади та інші головні розпорядники бюджетних коштів доводять до відома підпорядкованих установ.
Начальник управління методології
по виконанню бюджетів, бухгалтерського
обліку та звітності
Н.І. Сушко

Додаток 1
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами
та організаціями, які
отримують кошти державного
та/або місцевих бюджетів

Звіт про виконання кошторису установи за ___________________ 200 ___ р.

                                                          Коди
                       Форма N 2мд    за ДКУД          -----------
 Установа ___________________________ за ЄДРПОУ        |---------|
 Територія __________________________ за КОАТУУ        |---------|
 Галузь (вид діяльності) ____________ за ЗКГНГ         |---------|
 Код та назва відомчої                                 -----------
 класифікації видатків
 головного розпорядника
 коштів _____________________________ за СПОДУ
 Періодичність: місячна
 Одиниця виміру _________
------------------------------------------------------------------------------------------
|Код та назва |  Код   |Затвер-  | План  | Ліміти | Залишок |Надійшло | Касові  |Залишок |
| програмної  |економі-|джено    |асигну-|асигну- |коштів на|коштів за| видатки | коштів |
|класифікації | чної   |коштори- |вань на| вань   | початок | звітний |   за    |   на   |
|  видатків   |класифі-|сом на   |звітний|звітного|звітного | період  | звітний | кінець |
| державного  | кації  | рік     |період |періоду |  року   |         | період  |звітного|
|   бюджету   |видатків|         |       |        |         |         |         |періоду |
|-------------+--------+---------+-------+--------+---------+---------+---------+--------|
|      1      |   2    |    3    |   4   |   5    |    6    |    7    |    8    |   9    |
|----------------------+---------+-------+--------+---------+---------+---------+--------|
| Разом за програмою   |         |       |        |         |         |         |        |
|----------------------+---------+-------+--------+---------+---------+---------+--------|
|             |        |         |       |        |         |         |         |        |
|----------------------+---------+-------+--------+---------+---------+---------+--------|
| Всього по установі   |         |       |        |         |         |         |        |
------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник           ___________________     ______________________
                        (підпис)             (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер ___________________     ______________________
                        (підпис)             (ініціали і прізвище)
 "____" ______________ 200 ___ р.

Додаток 2
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами та
організаціями, які
отримують кошти з державного
та/або місцевих бюджетів

Звіт про виконання кошторису установи за _____________________ 200 __ р.

                                                           Коди
                                 Форма N 2мм  за ДКУД  -----------
 Установа  ________________________________ за ЄДРПОУ  |---------|
 Територія ________________________________ за КОАТУУ  |---------|
 Галузь (вид діяльності) __________________ за ЗКГНГ   |---------|
 Періодичність: місячна                                -----------
 Одиниця виміру _____________                          
------------------------------------------------------------------------------------------
|  Код та  |  Код   |Затвер- |  План  | Ліміти  | Залишок |Надійшло | Касові  | Залишок  |
|  назва   |економі-|джено   |асигну- |асигнува-|коштів на|коштів за| видатки |коштів на |
|тимчасової| чної   |коштори-|вань на |   нь    | початок | звітний |   за    |  кінець  |
|класифіка-|класифі-|сом на  |звітний |звітного |звітного | період  | звітний | звітного |
|   ції    | кації  |  рік   | період | періоду |  року   |         | період  | періоду  |
| видатків |видатків|        |        |         |         |         |         |          |
| місцевих |        |        |        |         |         |         |         |          |
| бюджетів |        |        |        |         |         |         |         |          |
|----------+--------+--------+--------+---------+---------+---------+---------+----------|
|    1     |   2    |   3    |   4    |    5    |    6    |    7    |    8    |    9     |
|-------------------+--------+--------+---------+---------+---------+---------+----------|
|Разом за кодом     |        |        |         |         |         |         |          |
|тимчасової         |        |        |         |         |         |         |          |
|класифікації       |        |        |         |         |         |         |          |
|видатків місцевих  |        |        |         |         |         |         |          |
|бюджетів           |        |        |         |         |         |         |          |
|-------------------+--------+--------+---------+---------+---------+---------+----------|
|          |        |        |        |         |         |         |         |          |
|-------------------+--------+--------+---------+---------+---------+---------+----------|
|Всього по установі |        |        |         |         |         |         |          |
------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник             ___________________   ______________________
                          (підпис)           (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер   ___________________   ______________________
                           (підпис)          (ініціали і прізвище)
 "____" ______________ 200 ___ р.

Додаток 3
до Інструкції про порядок
у 2002 році місячної
фінансової звітності
установами та організаціями,
які отримують кошти
державного та/або місцевих
бюджетів

Звіт про використання коштів загального фонду бюджету з міжнародної діяльності України за ________________ 200 р.

                                                           Код
                      Форма N 2-валюта    за ДКУД      -----------
 Установа _______________________________ за  ЄДРПОУ   |---------|
 Територія ______________________________ за КОАТУУ    |---------|
 Галузь (вид діяльності) ________________ за ЗКГНГ     |---------|
 Код та назва відомчої                                 -----------
 класифікації видатків                                 
 головного розпорядника
 коштів _________________________________ за СПОДУ
 Код та назва програмної
 класифікації видатків
 державного бюджету
 Переодичність: місячна, квартальна
 Одиниця виміру ___________
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| Код       |Затверджено|План      |Ліміти    |Залишок коштів |Надійшло коштів|Курсова|Касові видатки |Фактичні *     |Залишок коштів |
|економічної|кошторисом |асигнувань|асигнувань|на початок     |за звітний     |різниця|               |видатки        |на кінець      |
|класифіка- |на рік     |на звітний|звітного  |звітного       |період         |       |               |               |звітного       |
| ції       |           |період    |періоду   |періоду        |               |       |               |               |періоду        |
|видатків   |           |          |          |---------------+---------------+-------+---------------+---------------+---------------|
|           |           |          |          |ін. валюта|грн.|ін. валюта|грн.| грн.  |ін. валюта|грн.|ін. валюта|грн.|ін. валюта|грн.|
|-----------+-----------+----------+----------+----------+----+----------+----+-------+----------+----+----------+----+----------+----|
|    1      |    2      |    3     |    4     |     5    |  6 |    7     | 8  |   9   |    10    | 11 |    12    | 13 |    14    | 15 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 * У місячних звітах не заповнюється.
 Керівник           __________________    _______________________
                        (підпис)           (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер __________________    _______________________
                        (підпис)           (ініціали і прізвище)
 "____" __________________ 200 р.

Додаток 4
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами та
організаціями, які
отримують кошти державного
та/або місцевих бюджетів

Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами за ____________________ 200 ___ р.

                                                          Коди
                             Форма N 4-1мд  за ДКУД   ------------
 Установа _________________________________ за ЄДРПОУ |----------|
 Територія ________________________________ за КОАТУУ |----------|
 Код та назва відомчої                                |----------|
 класифікації видатків                                ------------
 головного розпорядника                               
 коштів ___________________________________ за СПОДУ
 Періодичність: місячна
 Одиниця виміру _______
------------------------------------------------------------------------------------------
| Код та назва  |   Код   |Затвердже-|Залишок на|Перерахо-| Надійшло |  Касові  |Залишок |
|  програмної   |економіч-|   но     | початок  |  вано   |  коштів  | видатки  |   на   |
| класифікації  |  ної    |кошторисом|   року   | залишок |          |          | кінець |
|   видатків    |класифі- |  на рік  |          |         |          |          |звітного|
|  державного   | кації   |          |          |         |          |          |періоду |
|    бюджету    |видатків |          |          |         |          |          |        |
|---------------+---------+----------+----------+---------+----------+----------+--------|
|       1       |    2    |    3     |    4     |    5    |    6     |    7     |   8    |
|---------------+---------+----------+----------+---------+----------+----------+--------|
|   Разом за    |    X    |          |          |         |          |          |        |
|   програмою   |         |          |          |         |          |          |        |
|---------------+---------+----------+----------+---------+----------+----------+--------|
|               |         |          |          |         |          |          |        |
|---------------+---------+----------+----------+---------+----------+----------+--------|
|   Разом за    |    X    |          |          |         |          |          |        |
|   програмою   |         |          |          |         |          |          |        |
|---------------+---------+----------+----------+---------+----------+----------+--------|
|               |         |          |          |         |          |          |        |
|---------------+---------+----------+----------+---------+----------+----------+--------|
|   Всього по   |    X    |          |          |         |          |          |        |
|   установі    |         |          |          |         |          |          |        |
------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник            ____________________  _______________________
                           (підпис)         (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер  ____________________ _______________________
                           (підпис)         (ініціали і прізвище)
 "___" _________________ 200 ___ р.

Додаток 5
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами та
організаціями, які
отримують кошти державного
та/або місцевих бюджетів

Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги, що надаються бюджетними установами за ____________________ 200 ___ р.

                                                         Коди
                             Форма N 4-1мм  за ДКУД   ------------
 Установа _________________________________ за ЄДРПОУ |----------|
 Територія ________________________________ за КОАТУУ |----------|
 Періодичність: місячна                               |----------|
 Одиниця виміру _______                               ------------
------------------------------------------------------------------------------------------
| Код та назва  |  Код   |Затвердже-|Залишок на|Перерахо- | Надійшло |  Касові  |Залишок |
|  тимчасової   |економі-|   но     | початок  |вано      |  коштів  | видатки  |   на   |
| класифікації  | чної   |кошторисом|   року   |залишок   |          |          | кінець |
|   видатків    |класифі-|  на рік  |          |          |          |          |звітного|
|   місцевих    | кації  |          |          |          |          |          |періоду |
|   бюджетів    |видатків|          |          |          |          |          |        |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|       1       |   2    |    3     |    4     |    5     |    6     |    7     |   8    |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|Разом за кодом |   X    |          |          |          |          |          |        |
|тимчасової     |        |          |          |          |          |          |        |
|класифікації   |        |          |          |          |          |          |        |
|видатків       |        |          |          |          |          |          |        |
|місцевих       |        |          |          |          |          |          |        |
|бюджетів       |        |          |          |          |          |          |        |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|               |        |          |          |          |          |          |        |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|Разом за кодом |   X    |          |          |          |          |          |        |
|тимчасової     |        |          |          |          |          |          |        |
|класифікації   |        |          |          |          |          |          |        |
|видатків       |        |          |          |          |          |          |        |
|місцевих       |        |          |          |          |          |          |        |
|бюджетів       |        |          |          |          |          |          |        |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|               |        |          |          |          |          |          |        |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|   Всього по   |   X    |          |          |          |          |          |        |
|   установі    |        |          |          |          |          |          |        |
------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник            ____________________  _______________________
                         (підпис)           (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер  ____________________  _______________________
                         (підпис)           (ініціали і прізвище)
 "___" _________________ 200 ___ р.

Додаток 6
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами та
організаціями, які
отримують кошти державного
та/або місцевих бюджетів

Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ за ___________________ 200 ___ р.

                                                          Коди
                             Форма N 4-2мд за ДКУД    ------------
 Установа _______________________________ за ЄДРПОУ   |----------|
 Територія ______________________________ за КОАТУУ   |----------|
 Код та назва відомчої                                |----------|
 класифікації видатків                                ------------
 головного розпорядника                               
 коштів _________________________________ за СПОДУ
 Періодичність: місячна
 Одиниця виміру _______
------------------------------------------------------------------------------------------
| Код та назва |   Код    |Затвердже-|Залишок на|Перерахо- | Надійшло |  Касові  |Залишок|
|  програмної  |економіч- |   но     | початок  |вано зали-|  коштів  | видатки  |  на   |
| класифікації |  ної     |кошторисом|   року   |шок       |          |          |кінець |
|   видатків   |класифіка-|  на рік  |          |          |          |          |звітно-|
|  державного  |   ції    |          |          |          |          |          |  го   |
|   бюджету    | видатків |          |          |          |          |          |періоду|
|--------------+----------+----------+----------+----------+----------+----------+-------|
|      1       |    2     |    3     |    4     |    5     |    6     |    7     |   8   |
|--------------+----------+----------+----------+----------+----------+----------+-------|
|   Разом за   |    X     |          |          |          |          |          |       |
|  програмою   |          |          |          |          |          |          |       |
|--------------+----------+----------+----------+----------+----------+----------+-------|
|              |          |          |          |          |          |          |       |
|--------------+----------+----------+----------+----------+----------+----------+-------|
|   Разом за   |    X     |          |          |          |          |          |       |
|  програмою   |          |          |          |          |          |          |       |
|--------------+----------+----------+----------+----------+----------+----------+-------|
|              |          |          |          |          |          |          |       |
|--------------+----------+----------+----------+----------+----------+----------+-------|
|  Всього по   |    X     |          |          |          |          |          |       |
|   установі   |          |          |          |          |          |          |       |
------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник           ____________________    ______________________
                          (підпис)           (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер ____________________    ______________________
                          (підпис)           (ініціали і прізвище)
 "____" ________________ 200 ___ р.

Додаток 7
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами та
організаціями, які
отримують кошти державного
та/або місцевих бюджетів

Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень бюджетних установ за ____________________ 200 ___ р.

                                                          Коди
                              Форма N 4-2мм за ДКУД   ------------
 Установа _________________________________ за ЄДРПОУ |----------|
 Територія ________________________________ за КОАТУУ |----------|
 Періодичність: місячна                               |----------|
 Одиниця виміру _______                               ------------
------------------------------------------------------------------------------------------
| Код та назва  |  Код   |Затвердже-|Залишок на|Перерахо- | Надійшло |  Касові  |Залишок |
|  тимчасової   |економі-|   но     | початок  |вано зали-|  коштів  | видатки  |   на   |
| класифікації  | чної   |кошторисом|   року   |шок       |          |          | кінець |
|   видатків    |класифі-|  на рік  |          |          |          |          |звітного|
|   місцевих    | кації  |          |          |          |          |          |періоду |
|   бюджетів    |видатків|          |          |          |          |          |        |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|       1       |   2    |    3     |    4     |    5     |    6     |    7     |   8    |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|Разом за кодом |   X    |          |          |          |          |          |        |
|тимчасової     |        |          |          |          |          |          |        |
|класифікації   |        |          |          |          |          |          |        |
|видатків       |        |          |          |          |          |          |        |
|місцевих       |        |          |          |          |          |          |        |
|бюджетів       |        |          |          |          |          |          |        |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|               |        |          |          |          |          |          |        |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|Разом за кодом |   X    |          |          |          |          |          |        |
|тимчасової     |        |          |          |          |          |          |        |
|класифікації   |        |          |          |          |          |          |        |
|видатків       |        |          |          |          |          |          |        |
|місцевих       |        |          |          |          |          |          |        |
|бюджетів       |        |          |          |          |          |          |        |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|               |        |          |          |          |          |          |        |
|---------------+--------+----------+----------+----------+----------+----------+--------|
|   Всього по   |   X    |          |          |          |          |          |        |
|   установі    |        |          |          |          |          |          |        |
------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник            ____________________   ______________________
                          (підпис)           (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер  ____________________   ______________________
                          (підпис)           (ініціали і прізвище)
 "____" ________________ 200 ___ р.

Додаток 8
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами та
організаціями, які
отримують кошти державного
та/або місцевих бюджетів

Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду за ____________________ 200 __ р.

                                                          Коди
            Форма N 4-3мд               за ДКУД      -------------
 Установа _____________________________ за ЄДРПОУ    |-----------|
 Територія ____________________________ за КОАТУУ    |-----------|
 Код та назва відомчої                               |-----------|
 класифікації видатків                               -------------
 головного розпорядника                              
 коштів _______________________________ за СПОДУ
 Періодичність: місячна
 Одиниця виміру ______________
------------------------------------------------------------------------------------------
| Код та назва |   Код   |Затверджено| Залишок |Перерахо-| Надійшло | Касові  |Залишок на|
|  програмної  |економіч-|кошторисом |   на    |  вано   |  коштів  | видатки |  кінець  |
| класифікації |  ної    |  на рік   | початок | залишок |          |         | звітного |
|   видатків   |класифі- |           |  року   |         |          |         | періоду  |
|  державного  | кації   |           |         |         |          |         |          |
|   бюджету    |видатків |           |         |         |          |         |          |
|--------------+---------+-----------+---------+---------+----------+---------+----------|
|      1       |    2    |     3     |    4    |    5    |    6     |    7    |    8     |
|--------------+---------+-----------+---------+---------+----------+---------+----------|
|   Разом за   |    X    |           |         |         |          |         |          |
|  програмою   |         |           |         |         |          |         |          |
|--------------+---------+-----------+---------+---------+----------+---------+----------|
|              |         |           |         |         |          |         |          |
|--------------+---------+-----------+---------+---------+----------+---------+----------|
|   Разом за   |    X    |           |         |         |          |         |          |
|  програмою   |         |           |         |         |          |         |          |
|--------------+---------+-----------+---------+---------+----------+---------+----------|
|              |         |           |         |         |          |         |          |
|--------------+---------+-----------+---------+---------+----------+---------+----------|
|  Всього по   |    X    |           |         |         |          |         |          |
|   установі   |         |           |         |         |          |         |          |
------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник           _________________        _____________________
                      (підпис)               (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер _________________        _____________________
                      (підпис)               (ініціали і прізвище)
  "___"  _______________ 200 ___ р.

Додаток 9
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами та
організаціями, які отримують
кошти державного та/або
місцевих бюджетів

Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду за ____________________ 200 ___ р.

                                                          Коди
                            Форма N 4-3мм  за ДКУД   -------------
 Установа ________________________________ за ЄДРПОУ |-----------|
 Територія _______________________________ за КОАТУУ |-----------|
 Періодичність: місячна                              |-----------|
 Одиниця виміру _______                              -------------
------------------------------------------------------------------------------------------
| Код та назва  |  Код   |Затвердже-| Залишок |Перерахо-| Надійшло |  Касові  |Залишок на|
|  тимчасової   |економі-|   но     |   на    |  вано   |  коштів  | видатки  |  кінець  |
| класифікації  | чної   |кошторисом| початок | залишок |          |          | звітного |
|   видатків    |класифі-|  на рік  |  року   |         |          |          | періоду  |
|   місцевих    | кації  |          |         |         |          |          |          |
|   бюджетів    |видатків|          |         |         |          |          |          |
|---------------+--------+----------+---------+---------+----------+----------+----------|
|       1       |   2    |    3     |    4    |    5    |    6     |    7     |    8     |
|---------------+--------+----------+---------+---------+----------+----------+----------|
|Разом за кодом |   X    |          |         |         |          |          |          |
|тимчасової     |        |          |         |         |          |          |          |
|класифікації   |        |          |         |         |          |          |          |
|видатків       |        |          |         |         |          |          |          |
|місцевих       |        |          |         |         |          |          |          |
|бюджетів       |        |          |         |         |          |          |          |
|---------------+--------+----------+---------+---------+----------+----------+----------|
|               |        |          |         |         |          |          |          |
|---------------+--------+----------+---------+---------+----------+----------+----------|
|Разом за кодом |   X    |          |         |         |          |          |          |
|тимчасової     |        |          |         |         |          |          |          |
|класифікації   |        |          |         |         |          |          |          |
|видатків       |        |          |         |         |          |          |          |
|місцевих       |        |          |         |         |          |          |          |
|бюджетів       |        |          |         |         |          |          |          |
|---------------+--------+----------+---------+---------+----------+----------+----------|
|               |        |          |         |         |          |          |          |
|---------------+--------+----------+---------+---------+----------+----------+----------|
|   Всього по   |   X    |          |         |         |          |          |          |
|   установі    |        |          |         |         |          |          |          |
------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник             ____________________  ______________________
                           (підпис)         (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер   ____________________  ______________________
                           (підпис)         (ініціали і прізвище)
"___" _________________ 200 ___ р.

Додаток 10
до Інструкції про порядок
складання у 2000 році
місячної фінансової
звітності установами та
організаціями, які отримують
кошти державного та/або
місцевих бюджетів

Звіт про заборгованість бюджетних установ за _________________ 200 ___ р.

                                                         Коди
                             Форма N 7мд   за ДКУД  --------------
 Установа _______________________________ за ЄДРПОУ |------------|
 Територія ______________________________ за КОАТУУ |------------|
 Код та назва відомчої                              |            |
 класифікації видатків                              |------------|
 головного розпорядника                             |            |
 коштів _________________________________ за СПОДУ  --------------
 Код та назва програмної
 класифікації видатків
 державного бюджету _____________________
 Переодичність: місячна
 Одиниця виміру ___________
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
|      Показники        |   Код    |   Код     |       Дебіторська       | Кредиторська заборгованість |
|                       |економіч- |   рядка   |       заборгованість    |                             |
|                       |  ної     |           |-------------------------+-----------------------------|
|                       |класифіка-|           | на початок |  на звітну |на початок|на звітну дату    |
|                       |  ції     |           | року       |  дату      |року      |------------------|
|                       |видатків  |           |            |            |          |усього|з неї      |
|                       |          |           |            |            |          |      |простро-   |
|                       |          |           |            |            |          |      |чена забор-|
|                       |          |           |            |            |          |      |гованість  |
|                       |          |           |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|       1               |    2     |     3     |     4      |     5      |    6     |   7  |     8     |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|      Доходи           |   x      |   010     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|   Видатки - всього    |   x      |   020     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|   у тому числі:       |          |           |            |            |          |      |           |
|Поточні видатки        | 1000     |   030     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Видатки на товари      |          |           |            |            |          |      |           |
|   і послуги           | 1100     |   040     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оплата праці           |          |           |            |            |          |      |           |
|працівників бюджетних  |          |           |            |            |          |      |           |
|установ                | 1110     |   050     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Заробітна плата        | 1111     |   060     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Грошове утримання      |          |           |            |            |          |      |           |
|військовослужбовців    | 1112     |   070     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Виплати по тимчасовій  |          |           |            |            |          |      |           |
|непрцездатності        | 1113     |   080     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Нарахування на         |          |           |            |            |          |      |           |
|заробітну плату        | 1120     |   090     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Придбання предметів    |          |           |            |            |          |      |           |
|постачання і матері-   |          |           |            |            |          |      |           |
|алів, оплата послуг    |          |           |            |            |          |      |           |
|та інші видатки        | 1130     |   100     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Предмети, матеріали    |          |           |            |            |          |      |           |
|обладнання та інвентар | 1131     |   110     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Медикаменти та         |          |           |            |            |          |      |           |
|перев'язувальні        |          |           |            |            |          |      |           |
|матеріали              | 1132     |   120     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Продукти харчування    | 1133     |   130     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Мякий інвентар та      |          |           |            |            |          |      |           |
|обмундирування         | 1134     |   140     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оплата транспортних    |          |           |            |            |          |      |           |
|послуг та утримання    |          |           |            |            |          |      |           |
|транспортних засобів   | 1135     |   150     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оренда та експлуата-   |          |           |            |            |          |      |           |
|ційні послуги          | 1136     |   160     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Поточний ремонт        |          |           |            |            |          |      |           |
|обладнання, інвентарю  |          |           |            |            |          |      |           |
|та будівель; технічне  |          |           |            |            |          |      |           |
|обслуговування         |          |           |            |            |          |      |           |
|обладнання             | 1137     |   170     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Послуги зв'язку        | 1138     |   180     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оплата інших послуг    |          |           |            |            |          |      |           |
|та інші видатки        | 1139     |   190     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Видатки на відрядження | 1140     |   200     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Матеріали, інвентар,   |          |           |            |            |          |      |           |
|будівництво,           |          |           |            |            |          |      |           |
|капітальний ремонт     |          |           |            |            |          |      |           |
|та заходи спеціального |          |           |            |            |          |      |           |
|призначення, що мають  |          |           |            |            |          |      |           |
|загальнодержавне       |          |           |            |            |          |      |           |
|значення               | 1150     |   210     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оплата комунальних     |          |           |            |            |          |      |           |
|послуг та енергоносіїв | 1160     |   220     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оплата теплопостачання | 1161     |   230     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оплата водопостачання  |          |           |            |            |          |      |           |
|і водовідведення       | 1162     |   240     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оплата електроенергії  | 1163     |   250     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оплата природного газу | 1164     |   260     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оплата інших           |          |           |            |            |          |      |           |
|комунальних послуг     | 1165     |   270     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Оплата інших           |          |           |            |            |          |      |           |
|енергоносіїв           | 1166     |   280     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Дослідження і розробки,|          |           |            |            |          |      |           |
|державні програми      | 1170     |   290     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Виплата процентів      |          |           |            |            |          |      |           |
|(доходу) за            |          |           |            |            |          |      |           |
|зобов'язаннями         | 1200     |   300     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Субсидії і поточні     |          |           |            |            |          |      |           |
|трансферти             | 1300     |   310     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Субсидії та поточні    |          |           |            |            |          |      |           |
|трансферти підприєм-   |          |           |            |            |          |      |           |
|ствам (установам,      |          |           |            |            |          |      |           |
|організаціям)          | 1310     |   320     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Поточні трансферти     |          |           |            |            |          |      |           |
|органам державного     |          |           |            |            |          |      |           |
|управління інших       |          |           |            |            |          |      |           |
|рівнів                 | 1320     |   330     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Поточні трансферти     |          |           |            |            |          |      |           |
|населенню              | 1340     |   340     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Виплата пенсій і       |          |           |            |            |          |      |           |
|допомоги               | 1341     |   350     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Стипендії              | 1342     |   360     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Інші поточні           |          |           |            |            |          |      |           |
|трансферти населенню   | 1343     |   370     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Поточні трансферти     |          |           |            |            |          |      |           |
|за кордон              | 1350     |   380     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Капітальні видатки     | 2000     |   390     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Нерозподілені видатки  | 3000     |   400     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Кредитування з         |          |           |            |            |          |      |           |
|вирахуванням погашення | 4000     |   410     |            |            |          |      |           |
|-----------------------+----------+-----------+------------+------------+----------+------+-----------|
|Всього                 |   х      |   420     |            |            |          |      |           |
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник            __________________  _________________________
                          (підпис)         (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер  __________________  _________________________
                          (підпис)         (ініціали і прізвище)
 "____" _______________ 200 __ р.

Додаток 11
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами та
організаціями, які
отримують кошти державного
та/або місцевих бюджетів

Звіт про заборгованість бюджетних установ за _____________________ 200 ___ р.

                                                         Коди
                            Форма N 7мм   за ДКУД   --------------
 Установа ______________________________  за ЄДРПОУ |------------|
 Територія _____________________________  за КОАТУУ |------------|
 Код та назва тимчасової                            --------------
 класифікації видатків                              
 місцевих бюджетів _____________________            
 Періодичність: місячна
 Одиниця виміру _____________
---------------------------------------------------------------------------------------------------
|    Показники      |   Код      |Код  |  Дебіторська         |   Кредиторська заборгованість     |
|                   |економічної |рядка|  заборгованість      |                                   |
|                   |класифікації|     |----------------------+-----------------------------------|
|                   |видатків    |     |на початок |на звітну |            на звітну дату         |
|                   |            |     |року       |дату      |-----------------------------------|
|                   |            |     |           |          |на початок |усього |з неї          |
|                   |            |     |           |          |року       |       |прострочена    |
|                   |            |     |           |          |           |       |заборгованість |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|        1          |    2       |  3  |     4     |    5     |     6     |   7   |       8       |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
| Доходи            |    х       | 010 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Видатки - всього   |    х       | 020 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
| у тому числі:     |            |     |           |          |           |       |               |
|Поточні видатки    |  1000      | 030 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Видатки на товари  |            |     |           |          |           |       |               |
|і послуги          |  1100      | 040 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оплата праці       |            |     |           |          |           |       |               |
|працівників        |            |     |           |          |           |       |               |
|бюджетних установ  |  1110      | 050 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Заробітна плата    |  1111      | 060 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Грошове утримання  |            |     |           |          |           |       |               |
|військовослужбовців|  1112      | 070 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Виплати по         |            |     |           |          |           |       |               |
|тимчасовій         |            |     |           |          |           |       |               |
|непрацездатності   |  1113      | 080 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Нарахування на     |            |     |           |          |           |       |               |
|заробітну плату    |  1120      | 090 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Придбання предметів|            |     |           |          |           |       |               |
|постачання і       |            |     |           |          |           |       |               |
|матеріалів, оплата |            |     |           |          |           |       |               |
|послуг та інші     |            |     |           |          |           |       |               |
|видатки            |  1130      | 100 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Предмети,          |            |     |           |          |           |       |               |
|матеріали,         |            |     |           |          |           |       |               |
|обладнання та      |            |     |           |          |           |       |               |
|інвентар           |  1131      | 110 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Медикаменти та     |            |     |           |          |           |       |               |
|перев'язувальні    |            |     |           |          |           |       |               |
|матеріали          |  1132      | 120 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Продукти харчування|  1133      | 130 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Мякий інвентар та  |            |     |           |          |           |       |               |
|обмундирування     |  1134      | 140 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оплата транспортних|            |     |           |          |           |       |               |
|послуг та утримання|            |     |           |          |           |       |               |
|транспортних       |            |     |           |          |           |       |               |
|засобів            |  1135      | 150 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оренда та          |            |     |           |          |           |       |               |
|експлуатаційні     |            |     |           |          |           |       |               |
|послуги            |  1136      | 160 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Поточний ремонт    |            |     |           |          |           |       |               |
|обладнання,        |            |     |           |          |           |       |               |
|інвентарю та       |            |     |           |          |           |       |               |
|будівель; технічне |            |     |           |          |           |       |               |
|обслуговування     |            |     |           |          |           |       |               |
|обладнання         |  1137      | 170 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Послуги зв'язку    |  1138      | 180 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оплата інших послуг|            |     |           |          |           |       |               |
|та інші видатки    |  1139      | 190 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Видатки на         |            |     |           |          |           |       |               |
|відрядження        |  1140      | 200 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Матеріали,         |            |     |           |          |           |       |               |
|інвентар,          |            |     |           |          |           |       |               |
|будівництво,       |            |     |           |          |           |       |               |
|капітальний ремонт |            |     |           |          |           |       |               |
|та заходи          |            |     |           |          |           |       |               |
|спеціального       |            |     |           |          |           |       |               |
|призначення, що    |            |     |           |          |           |       |               |
|мають              |            |     |           |          |           |       |               |
|загальнодержавне   |            |     |           |          |           |       |               |
|значення           |  1150      | 210 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оплата комунальних |            |     |           |          |           |       |               |
|послуг та          |            |     |           |          |           |       |               |
|енергоносіїв       |  1160      | 220 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оплата             |            |     |           |          |           |       |               |
|теплопостачання    |  1161      | 230 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оплата             |            |     |           |          |           |       |               |
|водопостачання і   |            |     |           |          |           |       |               |
|водовідведення     |  1162      | 240 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оплата             |            |     |           |          |           |       |               |
|електроенергії     |  1163      | 250 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оплата природного  |            |     |           |          |           |       |               |
|газу               |  1164      | 260 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оплата інших       |            |     |           |          |           |       |               |
|комунальних послуг |  1165      | 270 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Оплата інших       |            |     |           |          |           |       |               |
|енергоносіїв       |  1166      | 280 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Дослідження і      |            |     |           |          |           |       |               |
|розробки, державні |            |     |           |          |           |       |               |
|програми           |  1170      | 290 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Виплата процентів  |            |     |           |          |           |       |               |
|(доходу) за        |            |     |           |          |           |       |               |
|зобов'язаннями     |  1200      | 300 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Субсидії і поточні |            |     |           |          |           |       |               |
|трансферти         |  1300      | 310 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Субсидії та поточні|            |     |           |          |           |       |               |
|трансферти         |            |     |           |          |           |       |               |
|підприємствам      |            |     |           |          |           |       |               |
|(установам,        |            |     |           |          |           |       |               |
|організаціям)      |  1310      | 320 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Поточні трансферти |            |     |           |          |           |       |               |
|органам державного |            |     |           |          |           |       |               |
|управління інших   |            |     |           |          |           |       |               |
|рівнів             |  1320      | 330 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Поточні трансферти |            |     |           |          |           |       |               |
|населенню          |  1340      | 340 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Виплата пенсій і   |            |     |           |          |           |       |               |
|допомоги           |  1341      | 350 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Стипендії          |  1342      | 360 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Інші поточні       |            |     |           |          |           |       |               |
|трансферти         |            |     |           |          |           |       |               |
|населенню          |  1343      | 370 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Поточні трансферти |            |     |           |          |           |       |               |
|за кордон          |  1350      | 380 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Капітальні видатки |  2000      | 390 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Нерозподілені      |            |     |           |          |           |       |               |
|видатки            |  3000      | 400 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Кредитування з     |            |     |           |          |           |       |               |
|вирахуванням       |            |     |           |          |           |       |               |
|погашення          |  4000      | 410 |           |          |           |       |               |
|-------------------+------------+-----+-----------+----------+-----------+-------+---------------|
|Всього             |    х       | 420 |           |          |           |       |               |
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник             _________________  _________________________
                         (підпис)          (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер   _________________  _________________________
                         (підпис)          (ініціали і прізвище)
"___" ______________ 200 __ р.

Додаток 12
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами та
організаціями, які отримують
кошти державного та/або
місцевих бюджетів,
затвердженої наказом
Державного казначейства
України
від 31.01.2002 N 18
(у редакції наказу
Державного казначейства
України
від 17.06.2002 N 112
( z0529-02 )

Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ за _____________________ 200_ р.

                           Форма N 8мд
                                                        Коди
                                                     -------------
                                           за ДКУД   |-----------|
                                           за ЄДРПОУ |-----------|
                                           за КОАТУУ |-----------|
                                           за СПОДУ  -------------
     Установа ____________________________________________________
     Територія ___________________________________________________
     Код та   назва   відомчої   класифікації  видатків  головного
розпорядника коштів ______________________________________________
     Код та  назва  програмної  класифікації  видатків  державного
бюджету __________________________________________________________
     Періодичність: місячна
     Одиниця виміру _____________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|     Показники      |Код         | Код  |Зобов'язання на початок року|Зняті з  |Зареєстро-|Касові |Зобов'язання на звітну дату    |
|                    |економічної | рядка|----------------------------|обліку   |вані зо-  |видатки|-------------------------------|
|                    |класифікації|      |зареєстровані    |незареє-  |фінансові|бов'язання|       |зареєстровані       |незареє-  |
|                    |видатків    |      |-----------------|стровані  |зобов'я- |поточного |       |--------------------|стровані  |
|                    |            |      |всього|з них     |(кредитор-|зання    |року      |       |всього|   з них:    |(кредитор-|
|                    |            |      |      |кредитор- |ська за-  |         |          |       |      |-------------|ська за-  |
|                    |            |      |      |ська      |борогова- |         |          |       |      |креди- |фор- |борогова- |
|                    |            |      |      |заборго-  |ність     |         |          |       |      |торська|маль-|ність     |
|                    |            |      |      |ваність   |          |         |          |       |      |забор- |ні   |          |
|                    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |гова-  |зобо-|          |
|                    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |ність  |в'яз-|          |
|                    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |ання |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|       1            |     2      |  3   |   4  |      5   |    6     |    7    |    8     |    9  |   10 |   11  | 12  |    13    |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Видатки - всього    |     х      | 010  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|у тому числі:       |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|Поточні видатки     |   1000     | 020  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Видатки на товари   |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|і послуги           |   1100     | 030  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата праці        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|працівників         |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|бюджетних установ   |   1110     | 040  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Заробітна плата     |   1111     | 050  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Грошове утримання   |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|військово-          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|службовців          |   1112     | 060  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Виплати по          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|тимчасовій          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|непрацездатності    |   1113     | 070  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Нарахування на      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|заробітну плату     |   1120     | 080  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Придбання           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|предметів           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|постачання і        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|матеріалів, оплата  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуг та інші      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|видатки             |   1130     | 090  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Предмети,           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|матеріали,          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|обладнання та       |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|інвентар            |   1131     | 100  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Медикаменти та      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|перев'язувальні     |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|матеріали           |   1132     | 110  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Продукти харчування |   1133     | 120  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|М'який інвентар та  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|обмундирування      |   1134     | 130  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата транспортних |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуг та утримання |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|транспортних        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|засобів             |   1135     | 140  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оренда та           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|експлуатаційні      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуги             |   1136     | 150  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Поточний ремонт     |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|обладнання,         |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|інвентарю та        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|будівель; технічне  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|обслуговування      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|обладнання          |   1137     | 160  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Послуги зв'язку     |   1138     | 170  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата інших        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуг та інші      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|видатки             |   1139     | 180  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Видатки на          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|відрядження         |   1140     | 190  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Матеріали,          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|інвентар,           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|будівництво,        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|капітальний ремонт  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|та заходи           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|спеціального        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|призначення, що     |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|мають               |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|загальнодержавне    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|значення            |   1150     | 200  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата комунальних  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуг та           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|енергоносіїв        |   1160     | 210  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата              |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|теплопостачання     |   1161     | 220  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата              |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|водопостачання і    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|водовідведення      |   1162     | 230  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата              |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|електроенергії      |   1163     | 240  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата природного   |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|газу                |   1164     | 250  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата інших        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|комунальних         |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуг              |   1165     | 260  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата інших        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|енергоносіїв        |   1166     | 270  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Дослідження і       |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|розробки, державні  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|програми            |   1170     | 280  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Виплата процентів   |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|(доходу) за         |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|зобов'язаннями      |   1200     | 290  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Субсидії і поточні  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|трансферти          |   1300     | 300  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Субсидії та поточні |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|трансферти          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|підприємствам       |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|(установам,         |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|організаціям)       |   1310     | 310  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Поточні трансферти  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|органам державного  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|управління інших    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|рівнів              |   1320     | 320  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Поточні трансферти  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|населенню           |   1340     | 330  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Виплата пенсій і    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|допомоги            |   1341     | 340  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Стипендії           |   1342     | 350  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Інші поточні        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|трансферти          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|населенню           |   1343     | 360  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Поточні трансферти  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|за кордон           |   1350     | 370  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Капітальні видатки  |   2000     | 380  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Нерозподілені       |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|видатки             |   3000     | 390  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Кредитування з      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|вирахуванням        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|погашення           |   4000     | 400  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник    __________________    _______________________________
                   (підпис)              (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер
             __________________    _______________________________
                   (підпис)              (ініціали і прізвище)
 "__" ____________ 200_ р.
( Додаток 12 в редакції Наказу Державного казначейства N 112 (z0529-02) від 17.06.2002 )
Начальник управління методології по виконанню
бюджетів, бухгалтерського обліку та звітності Н.І. Сушко

Додаток 13
до Інструкції про порядок
складання у 2002 році
місячної фінансової
звітності установами
та організаціями, які
отримують кошти державного
та/або місцевих бюджетів,
затвердженої наказом
Державного казначейства
України
від 31.01.2002 N 18
(у редакції наказу
Державного казначейства
України
від 17.06.2002 N 112
( z0529-02 )

Звіт про фінансові зобов'язання бюджетних установ за _____________________ 200_ р.

                           Форма N 8мм
                                                        Коди
                                                     -------------
                                           за ДКУД   |-----------|
                                           за ЄДРПОУ |-----------|
                                           за КОАТУУ -------------
     Установа ____________________________________________________
     Територія____________________________________________________
     Код та   назва   тимчасової  класифікації  видатків  місцевих
бюджету __________________________________________________________
     Періодичність: місячна
     Одиниця виміру _____________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|     Показники      |Код         | Код  |Зобов'язання на початок року|Зняті з  |Зареєстро-|Касові |Зобов'язання на звітну дату    |
|                    |економічної | рядка|----------------------------|обліку   |вані зо-  |видатки|-------------------------------|
|                    |класифікації|      |зареєстровані    |незареє-  |фінансові|бов'язання|       |зареєстровані       |незареє-  |
|                    |видатків    |      |-----------------|стровані  |зобов'я- |поточного |       |--------------------|стровані  |
|                    |            |      |всього|з них     |(кредитор-|зання    |року      |       |всього|   з них:    |(кредитор-|
|                    |            |      |      |кредитор- |ська за-  |         |          |       |      |-------------|ська за-  |
|                    |            |      |      |ська      |борогова- |         |          |       |      |креди- |фор- |борогова- |
|                    |            |      |      |заборго-  |ність     |         |          |       |      |торська|маль-|ність     |
|                    |            |      |      |ваність   |          |         |          |       |      |забор- |ні   |          |
|                    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |гова-  |зобо-|          |
|                    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |ність  |в'яз-|          |
|                    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |ання |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|       1            |     2      |  3   |   4  |      5   |    6     |    7    |    8     |    9  |   10 |   11  | 12  |    13    |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Видатки - всього    |     х      | 010  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|у тому числі:       |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|Поточні видатки     |   1000     | 020  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Видатки на товари   |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|і послуги           |   1100     | 030  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата праці        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|працівників         |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|бюджетних установ   |   1110     | 040  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Заробітна плата     |   1111     | 050  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Грошове утримання   |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|військовослужбовців |   1112     | 060  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Виплати по          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|тимчасовій          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|непрацездатності    |   1113     | 070  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Нарахування на      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|заробітну плату     |   1120     | 080  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Придбання предметів |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|постачання і        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|матеріалів, оплата  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуг та інші      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|видатки             |   1130     | 090  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Предмети,           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|матеріали,          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|обладнання та       |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|інвентар            |   1131     | 100  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Медикаменти та      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|перев'язувальні     |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|матеріали           |   1132     | 110  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Продукти            |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|харчування          |   1133     | 120  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|М'який інвентар та  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|обмундирування      |   1134     | 130  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата транспортних |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуг та утримання |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|транспортних        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|засобів             |   1135     | 140  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оренда та           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|експлуатаційні      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуги             |   1136     | 150  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Поточний ремонт     |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|обладнання,         |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|інвентарю та        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|будівель; технічне  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|обслуговування      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|обладнання          |   1137     | 160  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Послуги зв'язку     |   1138     | 170  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата інших послуг |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|та інші видатки     |   1139     | 180  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Видатки на          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|відрядження         |   1140     | 190  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Матеріали,          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|інвентар,           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|будівництво,        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|капітальний ремонт  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|та заходи           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|спеціального        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|призначення, що     |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|мають               |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|загальнодержавне    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|значення            |   1150     | 200  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата комунальних  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуг та           |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|енергоносіїв        |   1160     | 210  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата              |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|теплопостачання     |   1161     | 220  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата              |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|водопостачання і    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|водовідведення      |   1162     | 230  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата              |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|електроенергії      |   1163     | 240  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата природного   |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|газу                |   1164     | 250  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата інших        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|комунальних         |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|послуг              |   1165     | 260  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Оплата інших        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|енергоносіїв        |   1166     | 270  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Дослідження і       |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|розробки, державні  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|програми            |   1170     | 280  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Виплата процентів   |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|(доходу) за         |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|зобов'язаннями      |   1200     | 290  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Субсидії і поточні  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|трансферти          |   1300     | 300  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Субсидії та поточні |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|трансферти          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|підприємствам       |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|(установам,         |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|організаціям)       |   1310     | 310  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Поточні трансферти  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|органам державного  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|управління інших    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|рівнів              |   1320     | 320  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Поточні трансферти  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|населенню           |   1340     | 330  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Виплата пенсій і    |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|допомоги            |   1341     | 340  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Стипендії           |   1342     | 350  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Інші поточні        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|трансферти          |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|населенню           |   1343     | 360  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Поточні трансферти  |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|за кордон           |   1350     | 370  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Капітальні видатки  |   2000     | 380  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Нерозподілені       |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|видатки             |   3000     | 390  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|--------------------+------------+------+------+----------+----------+---------+----------+-------+------+-------+-----+----------|
|Кредитування з      |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|вирахуванням        |            |      |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
|погашення           |   4000     | 400  |      |          |          |         |          |       |      |       |     |          |
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник    __________________    _______________________________
                   (підпис)              (ініціали і прізвище)
 Головний бухгалтер
             __________________    _______________________________
                   (підпис)              (ініціали і прізвище)
 "__" ____________ 200_ р.
( Додаток 13 в редакції Наказу Державного казначейства N 112 (z0529-02) від 17.06.2002 )
Начальник управління методології по виконанню
бюджетів, бухгалтерського обліку та звітності Н.І. Сушко