НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
23.07.2019№ 351

Про розгляд проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення зміни до Національної таблиці розподілу смуг радіочастот України"

Розглянувши проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення зміни до Національної таблиці розподілу смуг радіочастот України", надісланий листом Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України від 15.07.2019 № 16/02/02-1362, та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950 (950-2007-п) , Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації,
ВИРІШИЛА:
1. Погодити проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення зміни до Національної таблиці розподілу смуг радіочастот України" без зауважень.
2. Департаменту ліцензування в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.
В.о. Голови НКРЗІ
Олександр СКЛЯРОВ
(Текст взято з сайту НКРЗІ http://whttp://www.nerc.gov.ua/)