Указ
Президента України

Про делегацію України для участі у слуханнях у справах України проти Російської Федерації щодо імунітету трьох українських військово-морських суден та двадцяти чотирьох членів їхніх екіпажів

1. Утворити делегацію України для участі у слуханнях у справах України проти Російської Федерації щодо імунітету трьох українських військово-морських суден та двадцяти чотирьох членів їхніх екіпажів у такому складі:
ЗЕРКАЛЬ
Олена Володимирівна
-
заступник Міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції, глава делегації, агент України
ЗАЛЮБОВСЬКИЙ
Леонід Віталійович
-
помічник командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України з правової роботи - начальник юридичної служби
ЗОЛОТАРЬОВА
Оксана Вадимівна
-
заступник директора Департаменту - начальник відділу тимчасово окупованих територій Департаменту міжнародного права Міністерства закордонних справ України
ТАРАСОВ
Андрій Андрійович
-
начальник штабу - перший заступник командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
Дозволити главі делегації залучати в установленому порядку для забезпечення роботи делегації України представників державних органів, адвокатів, радників, експертів і технічних працівників.
2. Главі делегації здійснювати із залученням представників державних органів підготовку та подання процесуальних документів, позиційних, доказових та інших матеріалів, необхідних для розгляду справ України проти Російської Федерації щодо імунітету трьох українських військово-морських суден та двадцяти чотирьох членів їхніх екіпажів у порядку статті 290 Конвенції Організації Об'єднаних Націй з морського права 1982 року (995_057) та Додатка VII до неї.
3. Кабінету Міністрів України забезпечити фінансування витрат, пов'язаних із участю делегації України у слуханнях у справах України проти Російської Федерації щодо імунітету трьох українських військово-морських суден та двадцяти чотирьох членів їхніх екіпажів.
Президент України
П.ПОРОШЕНКО
м. Київ
3 травня 2019 року
№ 182/2019