ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС

Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката

Шаблони документів
КНИГА
ГЛАВНАЯ КНИГА (MS EXСEL)
ГОЛОВНА КНИГА
КАСОВА КНИГА (ТИПОВА ФОРМА № КО-4)
КАСОВА КНИГА Додаток 5 до Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні Типова форма N КО-4 [Зі змінами, внесеними постановою Правління Національного банку України N 573 від 22.12.2010 р.] [В редакції постанови Правління Національного банку України від 29 квітня 2009 р. N 252] [Затверджено постановою Правління Національного банку України від 15 грудня 2004 р. N 637]
КАСОВА КНИГА на 20__ р. (Додаток 5 до Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні затвердженої постановою Правління Національного банку України від 15 грудня 2004 р. N 637 (в редакції постанови Правління Національного банку України від 29 квітня 2009 р. N 252) Типова форма N КО-4)
КНИГА АНАЛІТИЧНОГО ОБЛІКУ АСИГНУВАНЬ, ПЕРЕРАХОВАНИХ ПІДВІДОМЧИМ УСТАНОВАМ
Книга аналітичного обліку реалізації продукції, біологічних активів, товарів, робіт та послуг, виробничих запасів (Затверджено Наказ Міністерства аграрної політики України від “4” червня 2009 р. № 390)
КНИГА ВИДАВАННЯ КВИТАНЦІЙНИХ КНИЖОК НА РОБОЧІ МІСЦЯ ПРАЦІВНИКАМ
КНИГА видавання квитанційних книжок на робочі місця працівникам (Додаток 4 до п. 30 Інструкції про порядок обліку та застосування квитанційних книжок у філіалах підприємства поштового зв'язку та їхніх структурних підрозділах, затвердженої наказом Державного комітету зв'язку України від 07 грудня 1998 р. N 167)
КНИГА КОНТРОЛЮ ЗА ВИКОНАННЯМ РОЗПОРЯДЖЕНЬ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ ПОЧАТОК (ТИПОВА ФОРМА № 31-НП)
Книга облікових форм (Додаток 1 до Порядку реєстрації та ведення книг обліку розрахункових операцій і розрахункових книжок Титульна сторінка)
КНИГА ОБЛІКУ АСИГНУВАНЬ ТА ПРИЙНЯТИХ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ
Книга обліку бланків трудових книжок і вкладишів до них (Типова форма N П-9 Затверджена наказом Мінстату України від 27 жовтня 1995 р. N 277)
КНИГА ОБЛІКУ БЛАНКІВ ТРУДОВИХ КНИЖОК І ВКЛАДИШІВ ДО НИХ (ТИПОВА ФОРМА № П-9 )
Книга обліку виданих та прийнятих старшим касиром грошей (Типова форма N КО-5 Додаток 6 до Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні)
КНИГА ОБЛІКУ ГОСПОДАРСЬКИХ ОПЕРАЦІЙ СУБ'ЄКТІВ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА (ФОРМА N 1-МП)
КНИГА ОБЛІКУ ДОХОДІВ (ЗАТВЕРДЖЕНО Наказом Міністерства фінансів України від 15 грудня 2011 N 1637)
КНИГА ОБЛІКУ ДОХОДІВ І ВИТРАТ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ СУМИ ЗАГАЛЬНОГО РІЧНОГО ОПОДАТКОВУВАНОГО ДОХОДУ
КНИГА ОБЛІКУ ДОХОДІВ І ВИТРАТ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ СУМИ ЗАГАЛЬНОГО РІЧНОГО ОПОДАТКОВУВАНОГО ДОХОДУ (Затверджено Наказ Державної податкової адміністрації України від 24 грудня 2010 р. N 1022)
КНИГА ОБЛІКУ ДОХОДІВ І ВИТРАТ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ СУМИ ЗАГАЛЬНОГО РІЧНОГО ОПОДАТКОВУВАНОГО ДОХОДУ (Затверджено Наказом Міністерства фінансів України від 9 січня 2013 р. N 6)
КНИГА ОБЛІКУ ДОХОДІВ І ВИТРАТ СУБ'ЄКТА МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА - ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ, ЯКА ЗАСТОСОВУЄ СПРОЩЕНУ СИСТЕМУ ОПОДАТКУВАННЯ, ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ
КНИГА ОБЛІКУ ДОХОДІВ І ВИТРАТ, ЯКУ ВЕДУТЬ ФІЗИЧНІ ОСОБИ-ПІДПРИЄМЦІ, КРІМ ОСІБ, ЩО ОБРАЛИ СПРОЩЕНУ СИСТЕМУ ОПОДАТКУВАННЯ, І ФІЗИЧНІ ОСОБИ, ЯКІ ПРОВАДЯТЬ НЕЗАЛЕЖНУ ПРОФЕСІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ (ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Державної податкової адміністрації України 24.12.2010 N 1025)
КНИГА ОБЛІКУ ДОХОДІВ, ОДЕРЖАНИХ ПЛАТНИКОМ ПРИБУТКОВОГО ПОДАТКУ ПРОТЯГОМ РОКУ (ФОРМА N 4)
КНИГА ОБЛІКУ ПАЛИВА І МАСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ (НАЙМЕНУВАННЯ І МАРКА НАФТОПРОДУКТУ) (ТИПОВА ФОРМА № 39-НП)
КНИГА обліку покупців, що отримали гарантійну заміну товарів або послуги з гарантійного ремонту (обслуговування) (Додаток до Порядку обліку покупців, що отримали гарантійну заміну товарів або послуги з гарантійного ремонту (обслуговування)
КНИГА ОБЛІКУ ПРИЙНЯТИХ ТА ВИДАНИХ КАСИРОМ ГРОШЕЙ (ТИПОВА ФОРМА № КО-5)
КНИГА ОБЛІКУ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ (РОБІТ, ПОСЛУГ)
КНИГА ОБЛІКУ ПУТІВОК ДО САНАТОРНО-КУРОРТНИХ ЗАКЛАДІВ
Книга обліку розрахункових операцій (Додаток 2 до Порядку реєстрації та ведення книг обліку розрахункових операцій і розрахункових книжок Форма книги обліку розрахункових операцій на РРО Титульна сторінка)
КНИГА ОБЛІКУ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ (Додаток 2 до Порядку реєстрації та ведення книг обліку розрахункових операцій і розрахункових книжок Затверджено Наказом Державної податкової адміністрації Українивід 1 грудня 2000 р. N 614 (із змінами, внесеними Наказом ДПАУвід 28.04.2004 р. N 248 від 21 січня 2010 р. N 28)
КНИГА ОБЛІКУ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ (Додаток 3 до Порядку реєстрації та ведення книг обліку розрахункових операцій і розрахункових книжок Затверджено Наказом Державної податкової адміністрації Українивід 1 грудня 2000 р. N 614 (зі змінами, внесеними наказом Державної податкової адміністрації України від 21 січня 2010 р. N 28)
Книга обліку розрахункових операцій (Додаток 3 до Порядку реєстрації та ведення книг обліку розрахункових операцій і розрахункових книжок Форма книги обліку розрахункових операцій на господарську одиницю Титульна сторінка)
КНИГА ОБЛІКУ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ ДЛЯ РУХОМОГО ТРАНСПОРТУ ПІДПРИЄМСТВ ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ
Книга обліку розрахункових операцій для рухомого транспорту підприємств електротранспорту (Додаток 5 до Порядку реєстрації та ведення книг обліку розрахункових операцій і розрахункових книжок Форма книги обліку розрахункових операцій для рухомого складу підприємств електротранспорту)
КНИГА ОБЛІКУ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ ПРИ РОЗПОВСЮДЖЕННІ ДЕРЖАВНИХ ЛОТЕРЕЙ
Книга обліку розрахункових операцій при розповсюдженні державних лотерей (Додаток 4 до Порядку реєстрації та ведення книг обліку розрахункових операцій і розрахункових книжок Форма книги обліку розрахункових операцій на представництво агента Титульна сторінка)
КНИГА ОБЛІКУ РУХУ ТВАРИН І ПТИЦІ НА ФЕРМІ (ДОДАТОК ДО МЕТОДИЧНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ СІЛЬГОСПОБЛІК, ФОРМА N ПБАСГ-12 ЗАТВЕРДЖЕНО НАКАЗОМ МІНІСТЕРСТВА АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ ВІД 21 ЛЮТОГО 2008 Р. N 73)
КНИГА ОБЛІКУ РУХУ ТРУДОВИХ КНИЖОК І ВКЛАДИШІВ ДО НИХ
Книга обліку руху трудових книжок і вкладишів до них (Типова форма N П-10 Затверджена наказом Мінстату України від 27 жовтня 1995 р. N 277)
КНИГА ОПЕРАТИВНОГО ОБЛІКУ КВИТАНЦІЙНИХ КНИЖОК
КНИГА оперативного обліку квитанційних книжок (Додаток 3 до п. 29 Інструкції про порядок обліку та застосування квитанційних книжок у філіалах підприємства поштового зв'язку та їхніх структурних підрозділах, затвердженої наказом Державного комітету зв'язку України від 07 грудня 1998 р. N 167)
КНИГА ПОВІДОМЛЕНЬ ПРО ЧАС ПОДАВАННЯ ВАГОНІВ ПІД НАВАНТАЖЕННЯ АБО ВИВАНТАЖЕННЯ (ФОРМА ГУ-2)
КНИГА РЕГИСТРАЦИИ КОНТРОЛЬНЫХ ПРОВЕРОК ИНВЕНТАРИЗАЦИЙ
Книга реєстраторів розрахункових операцій (Додаток 1 до Порядку реєстрації, опломбування та застосування реєстраторів розрахункових операцій за товари (послуги) Титульна сторінка)
Книга реєстрації контрольних перевірок інвентаризацій (Додаток N 2 до Інструкції по інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів та розрахунків, затвердженої наказом Мінфіну України від 11 серпня 1994 р. N 69)
КНИГА СКЛАДСЬКОГО ОБЛІКУ (Додаток 10 до Методичних рекомендацій Сільгоспоблік, форма N ВЗСГ-10 ЗАТВЕРДЖЕНО наказом Мінагрополітики України від 21 грудня 2007 р. N 929)
КНИГА СКЛАДСЬКОГО ОБЛІКУ ЗАПАСІВ (Типова форма N З-9 ЗАТВЕРДЖЕНО наказом Державного казначейства України від 18 грудня 2000 р. N 130)
КНИГА № 5.2 с.-г. обліку розрахунків за депонентами (ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства аграрної політики України від “4” червня 2009 р. № 390)
ПРИБУТКОВО-ВИДАТКОВА КНИГА З ОБЛІКУ БЛАНКІВ СУВОРОЇ ЗВІТНОСТІ (ТИПОВА ФОРМА № СЗ-2 )
Прибутково-видаткова книга з обліку бланків суворої звітності за 200__рік (Типова форма № С3-2 (підприємство) Затверджена наказом Мінстату України 11.03.96р. № 67)
ПРИБУТКОВО-ВИДАТКОВА КНИГА про рух квитанційних книжок (Додаток 1 до п. 22 Інструкції про порядок обліку та застосування квитанційних книжок у філіалах підприємства поштового зв'язку та їхніх структурних підрозділах)
РОЗРАХУНКОВА КНИЖКА
Розрахункова книжка (Додаток 7 до Порядку реєстрації та ведення книг обліку розрахункових операцій і розрахункових книжок Реєстраційна сторінка розрахункової книжки)
РОЗРАХУНКОВА КНИЖКА № НА МОЛОЧНУ СИРОВИНУ, ЩО ЗАКУПЛЕНА В ГОСПОДАРСТВІ НАСЕЛЕННЯ (ФОРМА № 3-ПК (МС)
ТОВАРНА КНИГА КІЛЬКІСНОГО РУХУ НАФТОПРОДУКТІВ (НАФТИ) (ДОДАТОК 34 ДО ІНСТРУКЦІЇ ПРО ПОРЯДОК ПРИЙМАННЯ, ТРАНСПОРТУВАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ, ВІДПУСКУ ТА ОБЛІКУ НАФТИ І НАФТОПРОДУКТІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ І ОРГАНІЗАЦІЯХ УКРАЇНИ ФОРМА N 31-НП)
Товарна книга кількісного руху нафтопродуктів (нафти) (Додаток 34 до Інструкції про порядок приймання, транспортування, зберігання, відпуску та обліку нафти і нафтопродуктів на підприємствах і організаціях України Форма N 31-НП)
ТОВАРНА КНИГА КІЛЬКІСНОГО РУХУ НАФТОПРОДУКТІВ НАЙМЕНУВАННЯ НАФТОПРОДУКТУ (ТИПОВА ФОРМА № 37-НП)
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group